Oeh! Married at First Sight-Astleigh en Rowan zetten volgende stap

Media door Alyssa

Astleigh en Rowan, een van onze favoriete koppels uit Married at First Sight, zijn nog altijd supergelukkig samen! En ze hebben groot nieuws om met ons te delen.

Grote metamorfose

Het stel woont nu al een tijdje samen in hun gezellige huis in Zoetermeer. Maar ze zijn druk bezig met een metamorfose van hun huis en het resultaat mag er zijn! Dit keer is de keuken aan de beurt. "Nu is het tijd voor de volgende stap: een nieuwe keuken", deelt Astleigh enthousiast op hun social media. "Onze huidige keuken is aardig gedateerd, dus we gaan voor een frisse look!"

Laat het wachten beginnen

Rowan voegt toe: "We hopen hierna dat het echt af-af is. Maar met een vrouw in huis is het nooit af." Hoe herkenbaar is dat, meiden? Ze hebben hun droomkeuken al uitgezocht, dus nu is het wachten tot deze geplaatst wordt. Spannend!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Nog een grote nieuwe stap 

En alsof dat nog niet genoeg was, stond er voor Rowan iets heel spannends te gebeuren na hun vakantie. Ze heeft haar baan opgezegd en is haar eigen bedrijf gestart. "Ik heb mijn baan opgezegd! Waarom? Ik word zzp'er!" schreef Rowan trots bij een foto van Rowan met haar KVK-papieren. Haar nieuwe bedrijf heet Goudt Marketing en ze kan niet wachten om bedrijven te helpen hun merk te laten stralen. "Een stap waar ik lang over heb getwijfeld, maar ik ga het doen. Ik spring in het diepe met mijn nieuwe bedrijf!" We zijn zo blij voor Astleigh en Rowan en wensen ze alle succes met hun nieuwe avonturen! Blijf ze volgen voor meer updates over hun prachtige huis en spannende carrières.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Liefde opnieuw bezegelen 

Astleigh en Rowan zijn natuurlijk niet het enige MAFS-succeskoppel. En hoewel het afgelopen seizoen van Married at First Sight vol mislukte huwelijken zat, is er toch nog een stralend lichtpuntje geweest wat bestond uit Jeppe en Jantine. Deze twee tortelduifjes zijn namelijk de enigen bij wie de vonk écht is overgeslagen. Ze zijn nog steeds dolgelukkig samen en plannen zelfs om hun liefde opnieuw te bezegelen met een tweede huwelijk. In een interview met LINDA. deelde Jantine onlangs haar enthousiasme: "We zijn nog steeds dolgelukkig samen en willen onze liefde vieren met een speciaal feest in oktober. We willen opnieuw het jawoord geven en onze geloften vernieuwen, dit keer met al onze vrienden en familie erbij". Wat een prachtige manier om hun liefde te vieren!

Soulmates dankzij Married at First Sight 

Voor Jantine is het nog steeds moeilijk te bevatten dat ze dankzij Married at First Sight haar soulmate heeft gevonden. Ze vertelde in hetzelfde gesprek: "Het is gewoon gelukt! Natuurlijk hebben we er hard voor gewerkt, maar het is zo mooi dat het zo is gegaan. Ik had dit avontuur echt niet willen missen."

Lees ook: Cute! Married at First Sight-François is happy love: 'Als je het niet verwacht, gebeurt het'

Beeld: screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland