Josephine blikt terug op De Bachelor: 'Wat wij hadden was echt'

Media door Alyssa

Hebben jullie ook zo genoten van het afgelopen seizoen van De Bachelor? De vonken vlogen er vanaf toen Paul zijn laatste roos aan Josephine gaf! Maar eenmaal terug in Nederland bleek het toch anders te lopen dan verwacht. In een openhartig gesprek met LINDA. vertelt Josephine waarom het niets is geworden tussen haar en Paul.

Lees ook: Oeh! Dit is waarom De Bachelor-Femke en Rien nog geen relatie hebben

Alles of niets na De bachelor

In de laatste aflevering van De Bachelor zagen we hoe Paul zijn liefde verklaarde aan Josephine. De chemie was onmiskenbaar, maar na hun terugkeer bleek die magische vonk toch wat anders. "In Nederland hebben we nog een maandje gedatet, maar thuis vond ik het toch wat anders aanvoelen dan op Zanzibar", geeft Josephine toe. "Ik wilde het in Nederland rustig aan gaan doen en gewoon kijken waar het heen zou gaan, maar Paul stond daar anders in. Hij wilde alles of niets. En ik kon hem niet alles geven."

'Wat wij hadden was echt'

Josephine vond het moeilijk om om te gaan met de verwachtingen van de kijkers. "Dat vond ik echt lastig. We hadden maar drie dates gehad, waarvan één groepsdate. Ik ben nooit verliefd geweest op Paul", vertelt ze. "Mensen denken soms dat ik voor de fame meedeed, maar wat wij hadden, dat was echt."

Lees ook: Paul blikt terug op De Bachelor-avontuur: "Een vertekend beeld en confronterend"

Tweede keuze

Tijdens de reünie kreeg het verhaal nog een plottwist. Paul besloot namelijk om te gaan daten met runner-up Eline. Helaas leverde ook dat geen relatie op. "Tijdens de reünie noemde ik Eline 'tweede keus', maar er is zoveel geknipt. De hele context viel weg", legt Josephine uit. "En toen kreeg ik zoveel haat. Dat vond ik zo frustrerend. Ik denk daardoor ook niet dat ik snel aan een ander realityprogramma zal meedoen."

Josephine heeft een nieuwe liefde 

Maar er is goed nieuws! Josephine is inmiddels weer aan het daten. "Het is dus niet iemand met wie ik al vóór het programma contact had", onthult ze. "Na De Bachelor was ik even klaar met mannen en daten, maar toen kwam er iets leuks op mijn pad. Ik ken hem van de middelbare school, maar we hebben nooit eerder gedatet. Het is nog geen serieuze relatie, maar we doen lekker rustig aan." Superleuk, toch?

Lees ook: Eline uit De Bachelor verklapt waarom het misging tussen haar en Paul