Dochter Estelle Cruijff in ziekenhuis beland op vakantie: 'Dacht dat ik doodging'

Media door Alyssa

Joëlle Gullit, de dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff, heeft recentelijk een moeilijke ervaring gedeeld op TikTok. Tijdens haar vakantie belandde ze plotseling in het ziekenhuis door haar eerste paniekaanval ooit.

Joëlle Gullit in het ziekenhuis

In een video die Joëlle zelf op TikTok plaatst legt ze uit waarom ze in het ziekenhuis terechtkwam. "Het is niet zo gegaan zoals je zou denken; ik heb geen ongeluk gehad of zo. Maar ik heb wel voor het eerst een paniekaanval gehad. Ik gun het zelfs mijn grootste vijand niet. Het voelde voor mij alsof ik letterlijk doodging. Ik kreeg namelijk geen adem, mijn hart bonkte zo erg en ik trilde helemaal."

'Bang zonder mijn moeder'

De 26-jarige Joëlle, normaal gesproken sterk en fit, bekende dat ze nog nooit eerder met paniekaanvallen te maken heeft gehad. "Het engste vind ik niet eens de paniekaanvallen zelf, maar het feit is nu wel dat ik nu bang ben om alleen dingen te doen zonder mijn moeder." Gelukkig is Joëlle dankbaar dat haar moeder Estelle bij haar is, maar ze weet dat ze weer moet leren om uiteindelijk weer zelfstandig te worden.

Steun van volgers 

Joëlle haar eerlijke bericht heeft veel steun en liefde uit de TikTok-community opgeleverd. Mensen delen onder haar video hun eigen ervaringen met paniekaanvallen en bieden tips en steun aan Joëlle en anderen die hiermee te maken hebben. "Ah, ik begrijp je helemaal! Ik heb hypnose en EMDR gedaan en na 3 jaar kan ik zeggen dat het beter gaat! Je bent niet alleen!" schrijft een volger bijvoorbeeld. De video waarin Joëlle beschrijft wat er met haar is gebeurd, die kun je hieronder bekijken:

@joellegullitc

Estelle, Jaimie en Koen?

Joëlle haar moeder Estelle behoorde ooit tot het drietal wat bestond uit Koen Kardashian en Jaimie Vaes. Ze waren altijd dikke vrienden, maar de laatste tijd zijn ze niet meer samen gezien. Bij de albumrelease van Gordon werd Estelle door Shownieuws gevraagd naar haar besties, maar ze Estelle hield haar lippen stijf op elkaar. Toen de verslaggever vroeg naar haar band met Jaimie en Koen, glimlachte Estelle en zei: "Vandaag draait het om Gordon. Hij verdient al onze aandacht." De verslaggever probeerde het nog eens: "Op Instagram zien we jullie altijd samen. Hoe gaat het nu tussen jullie drieën?" Estelle bleef vriendelijk en zei: "Met Gordon gaat het goed, en met mij ook".

Lees ook: Say what? Gordon maakt toch een comeback op televisie