Dit is waarom Bachelor-Femke en Rien nog geen relatie hebben

Media door Alyssa

Hebben jullie ook zo genoten van de laatste editie van De Bachelor? Onze harten smolten toen Rien als een blok viel voor de charmante Femke. Tijdens de reünie aflevering zagen we de vonken er nog steeds vanaf vliegen, maar er was nog geen officiële relatie. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Gelukkig heeft Femke ons via Instagram wat duidelijkheid gegeven!

Femke's Instagram updates

Op haar Instagram kunnen Femke haar volgers haar alles vragen en natuurlijk ging het al snel over Rien. Iemand vroeg hoe het nu echt tussen hen zit. "Het gaat tussen ons heel goed", vertelde Femke enthousiast. "We zijn een hele goede match op veel fronten en blijven maar raakvlakken tegenkomen. Het blijft natuurlijk een onwerkelijke situatie, het is geen normale manier om elkaar te leren kennen." Femke benadrukt ook hoe belangrijk communiceren is. "We bespreken alles en daarom gaat het ook zo goed", vertelde ze verder. "Momenteel zijn we gelukkig samen, leven we per dag en doen we alles op ons eigen tempo. Dat officiële komt nog wel."

Een moeilijke tijd voor de tortelduifjes na De Bachelor

Aan Shownieuws vertelde Rien eerder dat de tijd vóór de reünie niet gemakkelijk was voor de tortelduifjes. "Je mag niet samen gezien worden in die periode", zei hij hierover. En dat is niet alles, want Rien woont op het zonnige Ibiza en Femke op het exotische Bali. "Bali zit natuurlijk helemaal vol met Nederlanders, en Ibiza ook!" En alsof dat nog niet genoeg was, hebben zowel Rien als Femke allebei een schattig hondje. Dat maakte het nog lastiger om elkaar tijdens de opnames te zien, want een lieve viervoeter laat je natuurlijk niet in zijn uppie achter. Hun eerste echte ontmoeting na De Bachelor was dan ook pas bij de reünie-aflevering. "Dan zie je elkaar in een hele andere setting, maar het was heel leuk om elkaar te zien", vertelde Rien stralend.

De toekomst ziet er rooskleurig uit

Ondanks de uitdagingen, lijkt het erop dat Rien en Femke hun liefde laten bloeien. Ze nemen de tijd om elkaar echt te leren kennen en genieten van elke dag samen. En wie weet, misschien komt dat officiële label sneller dan we denken!

Paul en zijn breuken 

Hoewel Rien echte liefde heeft gevonden tijdens het Bachelor-avontuur, verliep het voor Paul minder soepel. In de finale koos hij voor Josephine, maar terug thuis bleek zij niets voor hem te voelen. Dit betekende het einde van hun romance. Paul had echter ook een klik met Eline, die openstond om te ontdekken of er iets tussen hen kon opbloeien. Ondanks een gezellige start bleek ook deze relatie geen match made in heaven. In Shownieuws deelt Paul de uitdagingen van daten terwijl De Bachelor nog op televisie is. "De eerste maand was heel leuk en gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uit eten of andere leuke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten," vertelt hij. "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' We waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn samen, maar er was geen spanning", aldus Paul.

Lees ook: Josephine uit De Bachelor ondergaat cosmetische ingreep: 'Wilde het zo ontzettend lang'