Oh no! Amy Rose uit Winter Vol Liefde heeft complicaties bij haar zwangerschap

Media door Zita

Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde zijn nog steeds gelukkig samen na hun deelname aan het programma. Ze zijn in verwachting van een kindje en tot nu toe verliep alles goed. Amy Rose is inmiddels 30 weken zwanger, maar helaas is er toch een complicatie bij de zwangerschap gekomen.

Lees ook: Amy Rose uit Winter Vol Liefde verklapt wanneer ze achter haar zwangerschap kwam

Zwangerschap Amy Rose

Veel mensen speculeerden al na de deelname van de tortelduifjes dat Amy zwanger was. Niet kort na het programma lieten zij zelf weten dat Amy Rose inderdaad zwanger is. Cute! Inmiddels is Amy Rose  al over de helft. Ze deelt veel over haar leven en hoe het voor haar is om zwanger te zijn op TikTok en Instagram. Amy Rose heeft veel zware nachten en hiernaast is er nog een complicatie opgetreden. Amy Rose en Saul zijn er namelijk achter gekomen dat Amy Rose zwangerschapsdiabetes heeft. Oh no! “Dan moet ik gewoon zo min mogelijk suiker binnenkrijgen”, vertelt Amy Rose.

Kleine meisje

Het gelukkige Winter Vol Liefde-stel is in verwachting van een meisje en Saul is meer dan ready om de vaderrol voor zijn prinsesje te vervullen. Amy Rose heeft hier dan ook alle vertrouwen in. “Hij wordt echt de allerbeste vader, weet ik zeker,” laat Amy weten. Nog even geen gestampte muisjes dus voor Amy Rose, en Saul blijft solidair met haar. “We gaan samen koolhydraatarm eten.” Als dat geen couple goals zijn, weten wij het ook niet meer.

Lees ook: Amy Rose uit Winter Vol Liefde reageert op kritiek over haar babybuik

Gezinnetje

Het is bijna zo ver dat Amy Rose is uitgerekend, spannend! Het stel dus helemaal in de voorbereidingen voor de komst van hun kleine meisje. Soms is dat nogal een uitdaging als je boven op een hoge berg woont. Wat nou als je vliezen breken in de skilift? Gelukkig heeft het stel met elk mogelijk scenario rekening gehouden, want zelfs als dat gebeurt, komt er gewoon een helikopter aan om Amy Rose op te halen. Want ja, het zou je maar gebeuren, bevallen in een skilift..

Voor Amy is het gezinsleven hélemaal compleet als Saul een keer zijn knieën gaat. Dat is namelijk iets wat hoog op haar wensenlijstje staat. “Ik ga er wel vanuit dat hij binnenkort op zijn knieën gaat,” vertelt Amy Rose met een big smile op haar gezicht. “Wie weet, ik sta te popelen!”