Gaby Blaaser voelt zich slank het fijnst: 'Dat verschilt voor iedereen'

Media door Alyssa

Gaby Blaaser, die we allemaal kennen als fitfluencer en actrice, straalt als nooit tevoren. Ze vertelt in een interview met Grazia hoe blij ze is met haar ‘slanke lijf’. Gaby Blaaser voelt zich op haar best wanneer ze lekker in haar vel zit.

Gaby Blaaser werkt hard in de sportschool 

Gaby is vaak in de sportschool te vinden en werkt hard voor haar lichaam. Ze is absoluut niet van plan haar body te verbergen, vooral niet op het strand. "Ik werk hard aan mijn lijf, dat wil ik dan ook laten zien", zegt ze vol trots in Grazia. En eerlijk, wie kan haar dat kwalijk nemen? Als je ergens zo hard voor werkt, mag je dat ook laten zien!

Iedereen is anders 

Maar Gaby begrijpt ook dat niet iedereen zich prettig voelt bij hetzelfde type lichaam. "Een summer body is het lijf waar jij je het prettigst mee voelt", legt ze uit. Voor haar betekent dat een getoned, slank lijf, maar dat verschilt natuurlijk voor iedereen. Gaby benadrukt dat je niet super afgetraind hoeft te zijn om te genieten van de zomer. "Ze zeggen altijd: 'Elk lichaam is een strandlichaam' en daar ben ik het helemaal mee eens. Trek een bikini of een badpak aan en je bent klaar om te gaan."

Moederschap en self-love 

Wist je dat Gaby vorig jaar juni beviel van haar eerste kind, dochtertje Isabella? Tijdens haar zwangerschap vond ze het soms moeilijk om haar veranderende lichaam te accepteren. Ze kreeg veel steun van haar inmiddels ex-vriend Robin. "Ook als ik me even onzeker voel over m’n lijf, want dat dat zo verandert vind ik soms best lastig. Ik doe ook echt mijn best om niet meer aan te komen dan nodig is."

Back in shape 

Gaby had zichzelf een doel gesteld na de bevalling. "Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug. Het is én mijn werk én ik voel me gewoon het comfortabelst bij een strak lijf." En ja hoor, het is haar gelukt! Gaby Blaaser is weer helemaal back in shape en straalt als nooit tevoren.

Jij bent perfect zoals je bent 

Gaby haar verhaal is een mooie reminder dat het belangrijkste is dat jij je goed voelt in je eigen lichaam. Of je nu slank, getoned, curvy of wat dan ook bent, jij mag er zijn! Dus deze zomer, trek die bikini of dat badpak aan en rock het strand zoals jij dat wilt. Je bent prachtig, just the way you are! 

Lees ook: Ex-vriend Gaby Blaaser duikt in romantisch avontuur met déze Bachelor-deelneemster