Omg! Gooische Moeder Leslie Keijzer doet een grote onthulling

Media door Zita

Gooische Moeder Leslie Keijzer staat de laatste tijd steeds meer in de spotlights. Nu verschijnt er toch weer een hele grote glimlach op haar gezicht, want Leslie en haar partner Govinda den Hartof gaan ‘eindelijk’ het jawoord aan elkaar geven. Volgend jaar gaan zij met elkaar trouwen. We zeggen ‘eindelijk’, omdat Goof haar vier jaar geleden al ten huwelijk vroeg.

Leslie Keijzer en Govinda gaan trouwen

Op Instagram deelt Leslie een foto van haar en Goof met een hand omhoog waar een mooie verlovingsring op te zien is. Ze begint daarbij de post met: “Deze week is het vier jaar geleden dat is zei: “Jaaaa IK WIL!!” Nu is er nogal wat gebeurd de afgelopen jaren, waardoor het niet het juiste moment was.” Met de dingen die zijn gebeurd, refereert ze naar de postnatale depressie die zij had, waar ze ook een boek over heeft geschreven. In de post schrijft ze dat ze haar verlovingsring eindelijk gaat inruilen voor een trouwring. Hoe leuk!

Affaire Echte Meisjes in de Jungle

In een aflevering van het YouTube programma ‘Open Kaart’, gepresenteerd door Robbert Rodenburg, deelt Leslie het verhaal over hoe zij en Goof elkaar hebben leren kennen. Dat gebeurde namelijk tijdens het programma Echte Meisjes in de Jungle. Govert zat namelijk in de crew van de productie van dit programma. Keijzer voelde dat zij een oogje hadden op elkaar, maar een klein probleempje: ze hadden allebei een relatie. Toch besloot ze om haar gevoelens uit te spreken op de laatste dag en zei ze tegen Goof: ‘Jij slaapt vanavond bij mij he?’. Daarop zei hij ja, en de rest is geschiedenis.

Lees ook: Leslie Keijzer kreeg affaire met partner tijdens Echte Meisjes in de Jungle

De tekst gaat verder onder de post 

Meer op Instagram

Boek ‘Mama Huilt’

Zoals we al schreven, heeft Leslie onlangs een boek uitgebracht dat gaat over haar postnatale depressie. In het boek beschrijft ze haar verhaal en wat de twee despressies die ze kreeg na de geboorte van haar zoontjes met haar hebben gedaan. In de serie Echte Gooische Moeders beschrijft ze dit, maar in het boek gaat ze hier nog uitgebreider op in. Ze hoopt dat dit boek een steun is voor alle vrouwen die hetzelfde hebben doorgemaakt als zij. Ze schreef dit boek niet alleen voor de vrouwen zelf, maar ook voor de partners, familieleden en vrienden, zodat zij de mensen met zulke gevoelens ook beter leren begrijpen.

Lees ook: Leslie Keijzer: leeftijd, vermogen en biografie