Heftig: deze nieuwe B&B deelnemer is plotseling overleden

Media door Zita

Elke week wachten we weer op de nieuwe afleveringen van B&B Vol Liefde. We love it en we krijgen er geen genoeg van. In België is dit liefdesprogramma (waar het B&B Zoekt Lief heet) ook te zien op de buis. De zender VRT, waar dit programma te zien is, brengt helaas heel verdrietig nieuws naar buiten over één van de deelnemers van het programma.

Lees ook: Walter laat van zich horen na RTL maatregel rondom B&B Vol Liefde-rel

B&B deelnemer overleden

Kurt, de deelnemer die afreisde naar Curaçao om B&B-eigenaresse Patricia beter te leren kennen, is plotseling overleden. De VRT meldt dat hij is overleden aan hartfalen. Dat is vreselijk nieuws. Ondanks dat Kurt is overleden, heeft de familie er wel voor gekozen om de afleveringen met Kurt erin toch uit te zenden. Deze maandagavond werd de eerste aflevering met Kurt erin uitgezonden.

De zender meldt: "Met droefheid brengen we je op de hoogte van het onverwachte overlijden van Kurt, één van onze geliefde deelnemers uit B&B Zoekt Lief. Namens VTM betuigen we ons oprechte medeleven en steun aan zijn familie en vrienden.”

Lees ook: B&B Vol Liefde-Debbie onder vuur: ‘Zelfde categorie als Van Nieuwkerk’

Patricia 

Patricia, de vrouw waarvoor Kurt uiteindelijk naar Curacao afreisde, laat ook van zich horen: “Het is natuurlijk verschrikkelijk om te horen dat iemand zo jong plotseling overleden is. Kurt was altijd heel lief en respectvol. Daarnaast was hij ook heel zorgzaam, het was iemand die ik graag rond mij had”, zei ze. “Het was ook altijd lachen met Kurt, hij daagde af en toe de andere deelnemers al eens uit en plaagde hen dan. Kurt zorgde voor de sfeer.”

Eerdere ophef in het programma

Eerder ontstond er ook ophef in dit Belgische liefdesprogramma. Eén van de deelnemers bleek namelijk te zijn veroordeeld voor ontucht. De kandidaten moeten voorafgaan aan hun deelname laten weten of ze een strafblad hebben. Volgens de zender en het productiehuis zou de deelnemer hier dus over hebben gelogen.

Lees ook: Huh? Thijz uit B&B Vol Liefde heette eerst helemaal geen Thijz

Programma in Nederland 

Ondertussen gaat het liefdesprogramma in Nederland ook gewoon door en we smullen ervan. Ook in de Nederlandse versie kwam er wat juice naar butien. Zo zou Malgosia, de Poolse deelneemster die voor Albert naar Spanje afreisde, een strafblad hebben. Ook in Nederland moeten de deelnemers laten weten of zij een strafblad hebben. Malgosia zou 'enkele maanden in de beperkt beveiligde instelling verbleef, op verschillende locaties'.