B&B Vol Liefde-Debbie onder vuur: ‘Zelfde categorie als Van Nieuwkerk’

Media door Alyssa

Let's spill the tea over Debbie uit B&B Vol Liefde! Ze is weer helemaal terug in seizoen 4, maar deze keer niet voor zichzelf. Nee, nu is ze er om haar BFF Albert te supporten in zijn zoektocht naar de liefde. Of dat gaat lukken? Geen idee, fingers crossed! Ondertussen komen er wel wat verhalen over Debbie zelf naar buiten en die zijn niet bepaald rozengeur en maneschijn.

Gaston Starreveld dishes the dirt

Presentator Gaston Starreveld heeft in weekblad Story echt even flink zijn mond opengetrokken over onze Debbie, hoor. Hij zegt dat ze vroeger als producent bij John de Mol Produkties echt een kenau was. Als ze nu nog zo tekeer zou gaan, zou ze meerdere aanklachten aan haar broek hebben hangen. Auw! "Ik doel dan op haar omgang met mensen. Haar wil was wet, eigen initiatief werd niet gewaardeerd", zei Gaston.

Matthijs van Nieuwkerk who?

Alsof dat nog niet genoeg was, gooit Gaston er nog even een schepje bovenop door Debbie te vergelijken met... Matthijs van Nieuwkerk! Je weet wel, die gast waar iedereen nu over struikelt vanwege zijn divagedrag achter de schermen. Volgens Gaston hoort Debbie in diezelfde categorie thuis. Ai, dat is geen compliment.

Debbie reageert geschokt

Natuurlijk moest Debbie even reageren op dit verhaal en ze is best wel shook. Ze zegt dat ze Gaston nog nooit heeft ontmoet en ook nog nooit een aanklacht heeft gehad. Hmm, wie moeten we nu geloven? Debbie geeft wel toe dat ze een pittige televisieproducent was, maar een kenau? Nee, dat gaat haar te ver. "Hij was een keer bij de opnames van een programma waar ik bij betrokken was. Dat deed ik vol verve. Niet meer dan dat."

Kritiek op B&B Vol Liefde

Tantra-Walter uitte onlangs nog kritiek op het ultieme liefdesprogramma. Hij zou namelijk nog nooit een tantra retreat hebben gegevenSay what?! En Walter is overigens niet de enige met kritiek. Ook Tamara, die in hetzelfde seizoen bij Martijn in Thailand op bezoek was, zei al eerder dat B&B Vol Liefde mensen framed. Zo had zij helemaal geen verjaardagscadeau naar Martijn gestuurd na haar vertrek uit Hua Hin. Het was de productie die dat in scène had gezet. Oeps.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”