Ook B&B Vol Liefde-Monique blijkt een oude tv-bekende

Media door Alyssa

Het is weer zover: nóg een deelnemer van B&B Vol Liefde blijkt al eerder op tv te zijn geweest! Alsof het lijstje nog niet lang genoeg was, kunnen we nu ook Monique toevoegen aan deze reeks van oude tv-bekenden. Monique, die helemaal naar Spanje is afgereisd om Albert beter te leren kennen, is namelijk geen onbekende in de tv-wereld.

Monique verblijft in B&B Vol Liefde, zonder Albert 

De aankomst van Monique in B&B Vol Liefde was een beetje… apart. Het voelde meer alsof ze klaar was voor een heerlijke vakantie in Alberts sprookjesachtige kasteel, want guess what? Meneer Albert was zelf nergens te bekennen! Hij was namelijk in Nederland bij zijn "puppy’s" (aka zijn kinderen). Maar als we Aran Bade van RTL Boulevard mogen geloven, was hij misschien wel stiekem met Joyce mee naar haar "mammie". Oei! Hoe dan ook, Albert was spoorloos en arme Monique moest samen met Sandra geduldig wachten tot hij eindelijk weer zou opduiken.

Albert keert terug naar kasteel

Een dag na haar aankomst is het zover: Albert keert eindelijk terug in zijn prachtige mansion, en de dames krijgen eindelijk de kans om hem beter te leren kennen. Maar of dat gaat lukken? Albert lijkt zijn hart stevig op slot te houden, want het lijkt erop dat hij zijn liefde al helemaal heeft weggegeven aan zijn nieuwe liefde.

Flashback naar Big Brother

Maar even terug naar Monique: ze is dus geen onbekende in de tv-wereld! Ze was namelijk al in 2006 te zien in Big Brother, samen met haar zus Sabrina. Maar het was vooral haar toenmalige man die je je misschien nog kan herinneren. Monique was namelijk smoorverliefd geworden op medekandidaat Tijn en stond op het punt om haar man te dumpen. Dat pikte haar toenmalige partner natuurlijk niet. Hij was zelfs van plan om over die gigantische muur van het Big Brother-huis te klimmen om zijn relatie te redden. Sad!

Tijn </3 Monique

Een jaar na haar Big Brother avontuur verraste Monique iedereen door haar man te verruilen voor Tijn. Maar helaas, dit liefdessprookje kreeg geen happy ending. Nu heeft Monique haar oog laten vallen op niemand minder dan Albert, de tinnen soldaatjes verzamelaar. Maar of ze die crush vasthoudt zodra ze Albert écht beter leert kennen? Dat is nog maar de vraag.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Gisteren vertelden we al dat Kia BFF's is met een bekende influencer, maar guess whatB&B Vol Liefde 2024 zit bomvol met nog meer oude tv-bekenden en BN'er connecties. Wist je bijvoorbeeld dat Charlotte, die eerder bij Mike op bezoek was, een beroemde broer heeft? En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze zelf ook al eerder op tv gestraald. Hallo, celebrity vibes. Maar dat is nog lang niet alles! Helena, die haar geluk wilde beproeven bij de stoere Thijz, heeft ook al eerder de televisie veroverd. Wie had dat gedacht? En dan is er nog Peter, die Iris helemaal verlegen maakt in het zonnige Griekenland. Spoiler alerthij is ook al eens op tv geweest, en de juice is dat mensen denken dat zijn BFF misschien wel zijn vrouw isLast but not leasthebben we nog de kleurrijke paradijsvogel Malgosia, die ook zeker geen onbekende is.

Lees ook: Juicy: B&B Vol Liefde-Peter geeft uitleg over zijn vrouw