Oh nee! Joop toch teleurgesteld thuis na B&B Vol Liefde

Media door Alyssa

In het charmante Frankrijk probeerde Joop met hart en ziel Anja te veroveren. Met een grote dosis enthousiasme en een koffiezetapparaat dat hij beschouwde als zijn geheime wapen, begon hij zijn romantische avontuur. Joop had namelijk een heel bijzondere strategie: hij geloofde stellig dat zijn 'echte lekkere koffie' hem een voorsprongetje zou geven bij Anja. Maar de realiteit bleek iets minder rooskleurig dan hij had gehoopt.

Joop en zijn koffiemachine vertrekken huiswaarts 

Helaas verliep het avontuur niet zoals Joop had voorgesteld. Ondanks zijn beste bedoelingen en de inspanningen om indruk te maken, ontstonden er al snel irritaties tussen de twee. De sfeer werd steeds grimmiger, en Joop besloot uiteindelijk om zijn koffiemachine en andere spullen in te pakken en het avontuur voortijdig te beëindigen.

Geen klik tussen Anja en Joop 

In een openhartige video op het Instagram-account van RTL verwoordde Joop zijn gevoelens: “Het avontuur is nu tot een einde gekomen. Ik ga nu naar huis.” Zijn teleurstelling was duidelijk en hij erkende dat er blijkbaar iets niet goed was gegaan. “Kennelijk zal ik wel iets verkeerds gedaan hebben”, gaf hij toe. “Maar het was in ieder geval duidelijk: tussen Anja en mij geen klik. Het is helaas niets geworden.”

Joop staat open voor nieuwe liefde 

Hoewel Joop zich had verheugd op de mogelijkheid om een speciale band met Anja op te bouwen, was hij vastbesloten om het positieve te blijven zien. “Als ik dan nog een wens zou hebben, dan zou ik echt eens iemand willen ontmoeten waar ik echt op verliefd kan zijn”, vertelt hij. “Ik heb daar ontzettend veel zin in en wil nog steeds iets moois maken van het leven.”

Kritiek op B&B Vol Liefde

Tantra-Walter uitte onlangs nog kritiek op het ultieme liefdesprogramma. Hij zou namelijk nog nooit een tantra retreat hebben gegeven. Say what?! En Walter is overigens niet de enige met kritiek. Ook Tamara, die in hetzelfde seizoen bij Martijn in Thailand op bezoek was, zei al eerder dat B&B Vol Liefde mensen framed. Zo had zij helemaal geen verjaardagscadeau naar Martijn gestuurd na haar vertrek uit Hua Hin. Het was de productie die dat in scène had gezet. Oeps.

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop B&B Vol Liefde: “Ben heel gelukkig”