B&B Vol Liefde-Noor laat mysterieus bericht achter

Media door Alyssa

Het vertrek van Noor uit B&B Vol Liefde staat nog steeds op ons netvlies gebrand. Wat een rollercoaster! Het leek allemaal zo veelbelovend, maar helaas... Het mocht niet zo zijn. Noor heeft nu via Instagram toch wat meer gedeeld over haar gevoelens na haar vertrek.

'Let it be'

In haar nieuwste Insta-post deelt Noor een prachtige foto van zichzelf, waarbij ze ons een dikke knipoog geeft. Wat een power! En de tekst die erbij staat, is er eentje om in je oren te knopen: “Let it be”, schrijft Noor. “Geen hoeveelheid plannen, zorgen maken of overanalyseren zal je controle geven over wat er gaat gebeuren. Adem in, adem uit, laat los. Geef het leven een dikke knipoog, geniet, en ervaar het zoals het komt.” Wat een mooie woorden, vinden jullie ook niet? Noor laat hiermee zien dat ze sterk is en verder gaat met haar leven.

Afscheid van Noor 

Het leek alsof Noor en Mike een super goede klik hadden in Spanje. Ze lachten samen, hadden diepe gesprekken en alles leek perfect. Toch besloot Noor om vorige week haar koffers te pakken en afscheid te nemen van het Spaanse avontuur. De reden? Ze voelde geen bevestiging van Mike en dat deed pijn. Mike kon zijn tranen niet bedwingen toen Noor vertrok, en ook Birthe, een andere deelneemster, moest kort daarna vertrekken. Mike had het allemaal even te zwaar. De boodschap van Noor lijkt ook een wijze les voor Mike: “Geef het leven een dikke knipoog, geniet, en ervaar het zoals het komt!” Hoe lief dat ze hem op deze manier toch nog wat moed probeert in te spreken.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Malgosia niet blij met Joyce 

Noor is overigens niet de enige die een cryptische post heeft geplaatst na haar vertrek uit B&B Vol Liefde. Malgosia plaatste een paar dagen geleden nog cryptische teksten over Joyce. Zo schreef ze: "Joyce speelt om hem te redden, dat is de afspraak". Wat ze daar precies mee bedoelt, weet niemand.

Malgosia's verborgen verleden 

Over Malgosia gesproken... Er is nog iets over haar naar boven gekomen wat niet in B&B Vol Liefde is genoemd. Schrik niet, maar Malgosia heeft 10 maanden in de gevangenis gezeten! En niet zomaar, het was voor drugshandel. Ze maakte deel uit van een criminele organisatie die kilo's coke importeerde. Wist Albert dit voordat hij haar in zijn kasteel ontving?

B&B Vol Liefde-Malgosia's eerdere televisie avontuur

Overigens is Malgosia helemaal geen newbie als het gaat om daten op tv! In oktober 2022 zat ze namelijk al in First Dates. In het programma vertelde Malgosia dat ze als zelfstandig ondernemer Pools personeel bemiddelde. "Ik ben Malgosia, mijn leeftijd zeg ik niet", aldus Malgosia in First Dates. Ze werd in het programma gekoppeld aan de 44-jarige logistiek manager Michel. En guess what? De date was een succes! Ze hadden zelfs plannen voor een tweede date en misschien wel een tripje naar Polen samen. Maar ja, we kunnen nu allemaal invullen hoe dat is afgelopen...

Lees ook: Ex-schoonfamilie B&B Vol Liefde-Iris onthult schokkende waarheid over scheiding