Hoe cool?! Iris start nieuwe business dankzij B&B Vol Liefde

Media door Alyssa

Heb jij de afgelopen weken ook zo meegeleefd met het liefdesavontuur van Iris in B&B Vol Liefde? De B&B-eigenares, die aan de westkust van Griekenland woont, liet ons een typisch dilemma zien: kies je met je hart of toch met je hoofd? Nadat ze haar hart verloor aan Jan, kwam Peter over de vloer en bracht haar gevoelens helemaal in de war. Talk about drama!

Iris start nieuwe business

Hoewel we nog even moeten wachten op de laatste afleveringen op televisie, kun je via Videoland al zien hoe het verhaal afloopt. Maar wacht even, want Iris heeft nog een verrassing voor ons in petto! Ze heeft namelijk besloten om een extra slaatje te slaan uit haar B&B Vol Liefde avontuur en start nu een extra business. Hoe tof is dat?

Lees ook: Wow! Peter dreigt met B&B Vol Liefde expose: ‘Alles komt naar buiten’

Exclusieve videoboodschappen vanuit Griekenland

Via Instagram deelde Iris het grote nieuws met haar volgers. Maar wat voor bedrijfje is ze dan begonnen? Hou je vast, want je kunt nu dus exclusieve videoboodschappen van haar kopen! Goals much? Via de videoboodschappensite ShoutOut.Vip kan je vanaf nu voor 75 euro een persoonlijke boodschap van Iris vanuit Griekenland bestellen. Hoe cool is dat? Stel je voor: Iris die iemand even een hart onder de riem steekt, feliciteert of een eigen boodschap voor je inspreekt. Of misschien laat je haar wel yamas roepen, gewoon omdat het kan. Het is een unieke kans om een stukje van Iris' Griekse avontuur in huis te halen.

Hoe loopt het af voor Iris?

Ondertussen zitten we allemaal op het puntje van onze stoel. Heeft Iris haar hart weggegeven en aan wie? Kiest ze voor Jan of toch voor Peter? De spanning is om te snijden! Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want de laatste aflevering van het ultieme liefdesprogramma staat al op Videoland.

Lees ook: Zien! B&B Vol Liefde-Iris en Jan zitten samen op terras in Nederland

B&B Vol Liefde reünie

Maar voor de echte die-hards is er nog meer goed nieuws. Volgende week donderdag, op 12 september, is de reünie van B&B Vol Liefde 2024 te zien op RTL 4. En voor de ongeduldigaards onder ons: op woensdagavond 11 september kun je al op Videoland terecht. Zet het in je agenda, want dit wil je niet missen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Peter lekt opnieuw een geheim: 'Niemand gaat raden hoe dit afloopt'