Lotte breekt stilte na B&B Vol Liefde exit

Media door Alyssa

We hebben allemaal kunnen zien hoe Lotte haar avontuur in B&B Vol Liefde heeft afgerond. Ze reisde af naar de zon om te ontdekken of ze een klik zou hebben met surfer Mike. Helaas bleek al snel dat de vonk tussen hen niet oversloeg. Ondanks de gezellige tijd met Mike én Noor, was er geen romantische klik. Nu reageert Lotte voor het eerst op haar avontuur en vertrek uit het populaire liefdesprogramma.

Geweldige ervaring bij Mike in Spanje

Via het officiële Instagram-account van RTL Boulevard deelt Lotte haar gevoelens. "Ik heb net de B&B verlaten. Mike en ik hebben besloten om niet verder te gaan met ons avontuur. Het was een geweldige ervaring om nieuwe mensen te leren kennen. Het was kort, maar krachtig", aldus Lotte.

Lotte staat open voor liefde

Hoewel het avontuur in Spanje niet heeft geleid tot een romance, blijft Lotte hoopvol over de liefde. "Ik sta zeker nog open voor de liefde. Ik ben heel benieuwd naar wat de toekomst brengt. Ja, ik zie wel wat er op mijn pad komt." You go girl! Lotte laat zich duidelijk niet uit het veld slaan en blijft optimistisch over haar liefdesleven. We hopen dat ze snel die ene speciale persoon tegenkomt.

Charlotte praat mond voorbij 

Charlotte, die ook in het programma te zien was, heeft overigens recent onthuld dat Mike alleen in Spanje achterblijft. Ja... Ook met Noor zou het niet hebben gewerkt. In gesprek met RTL Boulevard vertelde Charlotte: "Ik heb geen contact meer met Mike, niemand volgens mij... Maar ik ben wel helemaal oké met hem." Oei! Uit de woorden van Charlotte zou opgemaakt kunnen worden dat zijn liefdesavontuur tijdens B&B Vol Liefde dus niet succesvol is geweest. Dit terwijl Mike onlangs zelf nog zei dat hij juist "heel erg gelukkig is".

Ook René verklapt de uitkomst 

En dan is er nog René, die tijdens het programma ook een beetje te veel heeft verklapt. Hij liet weten dat hij inmiddels een nieuwe vriendin heeft die hem in tegenstelling tot Iris "wel te eten geeft". Oeps!

RTL verbiedt deelnemers van B&B Vol Liefde om te praten

RTL heeft inmiddels strengere regels ingesteld voor de deelnemers, waarbij ze nu alleen via RTL mogen praten om te voorkomen dat er nog meer spoilers uitlekken. RTL heeft ook gereageerd op de haatreacties die sommige kandidaten ontvangen. "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen om te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en hun B&B open voor heel Nederland en dat is bewonderenswaardig!"

Lees ook: Oei! B&B Vol Liefde-Malgosia zat vast voor drugshandel