Farja Farvardin: Leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Luna

Farja Farvardin is met name bekend van zijn juice channel ' Fawry Not Sawry '. Hij was een van de eerste online juicers en was veel bezig met zijn eigen kanaal. Vervolgens presenteerde hij veel bij RUMAG en inmiddels is hij online verslaggever voor RTL Boulevard.

Over Farja Farvardin: 

Volledige naam
Farja Farvardin
Geboortedatum
onbekend
Geboorteplaats
Iran
Huidige woonplaats
Nederland
Relatiestatus
Single

Achtergrondinformatie

Farja Farvardin groeide op met zijn familie in Iran, en verhuisde daarna naar Nederland. Hij heeft bij het social media merk Rumag gewerkt, RTL Boulevard en heeft zijn eigen series geproduceerd. Mometeel werkt Farja als online verslaggever bij RTL Boulevard.

Jeugd

Farja Farvardin is geboren in Iran. Hij en zijn familie besloten een nieuwe start te maken in het mooie Nederland. Daar ontdekte Farja zijn passie voor media. Momenteel werkt hij bij RTL Boulevard en is hij een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Hij heeft de opleiding Communiactie, evenementen en marketing gevolgd.

Carrière

Zijn doorbraak startte door zijn innemende aanwezigheid bij RTL Boulevard, met het boeiende programma: " Een Nacht met Mijn Ex." Door zijn openhartige houding over het delen van zijn persoonlijke leven, inclusief zijn seksuele geaardheid maakte hij veel invloed op kijkers. In 2018 kwam hij op nationele televisie uit de kast. Ook ging hij viraal met een ruzie video tussen oude voice jury's Wayne en Ali B. Hij kreeg deze video doorgestuurd door bronnen, en hierdoor kwam hij meteen in de spotlight. Met zijn eigen kanaal " Fawry Not Sawry ", krijgt hij veel kijkers. Farja heeft meerdere verschillende soorten video's, veel juice en komt vaak in contact met bekende nederlanders. Ook heeft Farja bij rumag gewerkt en momenteel werkt hij als online verslaggever bij RTL Boulevard. In zijn eigen serie 'Realitea', intervieuwt hij mensen uit de reality wereld. Met zijn vrolijke, humoristische energie blijft Farja zijn stempel drukken op de mediawereld.

Vermogen Farja Farvardin

Het vermogen van Farja Favardin is niet bekend.

Instagram Farja Farvardin:

Meer op Instagram

Bekend van

Fawry not Sawry, RUMAG, RTL boulevard en Expeditie Robinson.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Farja Favardin

Heeft Farja Farvardin een vriend?

Nee, tot zover duidelijk is heeft Farja Favardin geen vriend. Hij deelt hier dan ook niks over op social media.

Wat is de leeftijd van Farja Farvardin?

Farja Favardin is momenteel 31 jaar.

Doet Farja Farvardin mee met Expeditie Robinson? 

Ja, Farja Farvardin doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)