B&B Vol Liefde-Olof deelt hartverscheurende nieuws: 'Buddy is er niet meer'

Media door Alyssa

Publiekslieveling Olof uit het vorige seizoen van B&B Vol Liefde deelt een verdrietig bericht op zijn Instagram. Na maar liefst 11 jaar trouwe vriendschap heeft hij afscheid moeten nemen van zijn geliefde oppashond Buddy. De altijd zo optimistische Olof 'prima, niks mis mee' Ormeling verkeert nu in een minder vrolijke stemming. Sterkte, Olof!

Van zwembadhok tot klusjesman

Olof, a.k.a. de spraakmaker van zijn B&B-seizoen (ondertiteling was soms wel handig), vond alles dikke prima. Slapen in een donker zwembadhok? Prima! Klusjes doen? Niks mis mee! Maar dit nieuws is toch even een stuk minder lollig. 'Mijn lieve oppashond Buddy is er niet meer. Ik heb 11 jaar op Buddy gepast 😢🦴🐾', schrijft hij in een bericht waarbij hij een schattige foto van hen samen deelt.

Lees ook: Cuteness overload: B&B Vol Liefde-Kia vindt grote nieuwe liefde tijdens de reünie

Knuffelhondje gezocht

Buddy's eigenlijke baasje heeft besloten om 'm in te laten slapen, aldus Olof op Instagram. Zijn volgers leven mega met Olof mee: 'Wat verdrietig, sterkte met dit verlies', schrijft iemand. Een ander pent: 'Als je een ander knuffelhondje zoekt om af en toe mee te kroelen, dan laat het maar weten hoor!'

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Olof en Margje, sitting in a tree 

Gelukkig heeft onze B&B-publiekslieveling tegenwoordig iemand anders om mee te kroelen: Margje! Yep, niet de extravagante Marian, maar Margje heeft zijn hart gestolen. En hun 1-jarig jubileum vierden ze in stijl hoor, aan boord van hun eigen love boat in de Turkse Riviera. Aiii, lekker dan!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Anja was 'absoluut niet' verliefd op zeebonk Peter

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft niet bepaald een overvloed aan romantiek opgeleverd. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan en Suzanne, en Albert en Joyce nog samen. De rest van de koppels heeft het niet gered, maar gelukkig hoeven de meesten deze winter niet alleen onder een dekentje te Netflixen. Mike heeft buiten het programma de liefde gevonden, al houdt hij de identiteit van zijn gelukkige partner graag voor zichzelf. Ook Iris heeft in Griekenland haar hart verloren aan een Duitse adonis. Volgens haar beleven ze samen veel spannende nachten tussen de lakens, maar dat is wel afhankelijk van wanneer hij in Griekenland is, aangezien ze een latrelatie hebben.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'