B&B Vol Liefde-koppel verwelkomt hun eerste baby

Media door Maj

Al eerder lazen we over het B&B Vol Liefde koppel Elise en Ilídio die hun eerste kindje verwachten en na een aantal maanden is het zo ver: het verliefde stel verwelkomt hun eerste baby! Op Instagram delene Elise en Ilídio een foto van hun kindje Luna, zo cute!

Het B&B Vol Liefde avontuur van Elisa en Ilidio

Elisa deed mee aan het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Ze pakte haar spullen en vertrok richting Mount Joy, om B&B-eigenaar Joy te ontmoeten. De liefde heeft ze bij Joy niet gevonden, maar wel bij iemand anders op de Spaanse berg. Namelijk de beste vriend en huisgenoot van de B&B-eigenaar. Elisa viel als een blok voor Ilídio en hebben hun gevoelens voor elkaar verder onderzocht tijdens het programma. Uiteindelijk bleek al snel dat de twee smoorverliefd zijn en elkaar niet meer los willen laten. Na een aantal jaren samen, verwelkomt het koppel hun eerste dochter: Luna.

Lees ook: Drama op het kamp! Gijs uit Bij Ons Op Het Kamp aangehouden tijdens politie-inval

Het verliefde koppel verwelkomt hun eerste baby

In april maakte het stel al bekend dat ze in verwachting zijn en een aantal maanden geleden kwamen we door middel van een leuke manier te weten wat het geslacht van de baby zou worden. Op de Instagram video is te zien dat de hond van Elisa en Ilídio voorbijkomt in een roze doek, waarna Ilídio langskomt op een skateboard met roze letterballonnen die de naam 'girl' vormen. Later is ook Elisa te zien in een wit met roze jurk.

Op 20 september 2024 is het dan zo ver: de baby is geboren. Op Instagram delen Elisa en Ilídio een foto waar het kleine wondertje te zien is. Als caption zetten ze bij de video: "20 September 2024, 19:55, magic hour that forever will change our lives. Back in the mountains of Malaga we fell in love under the moon and stars, now we’ve made our own Luna. You are so much loved already." De naam 'Luna' heeft een prachtige betekenis. Elisa en Ilídio zijn in de bergen verliefd geworden op de maan en sterren en nu hebben ze hun eigen Luna gemaakt, wat ook wel maan betekend. Hoe schattig en bijzonder is dat?

Lees ook: Glamour Alert: maak kennis met The Real Housewives van het Zuiden

De tekst gaat verder onder de Instagram post

Meer op Instagram

Reacties onder de instagram post

Onder de Instagram post lazen we talloze reacties van volgers. Zo zegt iemand: "Wat leuk, gefeliciteerd! En wat een mooie metafoor met de naam Luna." Een andere volger reageert: "Wat een mooie naam en ze lijkt op haar vader, gefeliciteerd veel geluk." Wij wensen Elisa en Ilídio een hele mooie toekomst samen met hun kleine wondertje!