Glamour Alert: maak kennis met The Real Housewives van het Zuiden

Media door Alyssa

Goed nieuws voor alle liefhebbers van glitter, glamour en reality-tv! We kennen natuurlijk al The Real Housewives of Amsterdam, maar er is meer op komst! Maak je klaar voor een splinternieuwe serie: The Real Housewives van het Zuiden! 

Acht vrouwen in The Real Housewives van het Zuiden

In deze nieuwe reeks volgen we acht fabulously rijke vrouwen uit het zuiden van Nederland. Bereid je voor op een kijkje in hun leven vol luxe, drama en vooral: veel plezier. De serie, die in het voorjaar van 2025 op Videoland verschijnt, laat ons kennismaken met een bijzondere vriendinnengroep die heel verschillende achtergronden heeft. Van sterrenrestaurants tot een bordeel en van een bouwbedrijf tot de grootste bruidsmodezaak ter wereld - deze dames hebben het allemaal.

Housewives staat opnieuw gelijk aan drama

De woningen van de vrouwen zijn niet zomaar huizen; het zijn echte paleizen met zwembaden die je doen watertanden en auto’s die zo uit een droom lijken te komen. En laten we de schattige huisdieren niet vergeten. Het leven van deze Housewives lijkt groot, groter, groots en we waren natuurlijk al het een en ander gewend van de Housewives uit Amsterdam. Toch blijft nu ook één ding zeker: als je acht glamoureuze dames aan een tafel zet is het drama, dat we zo goed kennen uit het programma, nooit ver weg. Juicy! En daar kunnen we natuurlijk nu al niet op wachten.

Maak kennis met de cast

De cast van The Real Housewives van het Zuiden bestaat uit: Chayenne Muller, Annu Bachu, Petrouschka Dahmen, Ramona Poels, Lizbeth van den Boogaart, Estelle Hanneman, Brigitte Schepers en Marjan Strijbosch. Lizbeth vertelt: "In het zuiden genieten wij echt van het leven. Alles is groter, alles is mooier, en wij nemen jullie heel graag mee in onze wereld". En Chayenne voegt toe: "Ja, we gaan er echt met z'n allen een superleuk seizoen van maken! We hebben af en toe wel een discussie met elkaar; we moeten nog wat plooien eruit strijken, maar we hebben heel veel leuke momenten."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Wanneer kun je kijken?

Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat we ons kunnen onderdompelen in deze wereld van glamour en drama. The Real Housewives van het Zuiden gaat pas in het voorjaar van 2025 van start. Maar geen paniek! We houden je op de hoogte van alles wat je moet weten, zodat je niets mist van deze nieuwe reality sensatie.

Lees ook: Tamara Elbaz teleurgesteld na vrijlating verdachten geweldsincident