Art Rooijakkers staat achter B&B Vol Liefde-Albert: "Had dit niet verwacht"

Media door Alyssa

De zoektocht naar ware liefde in B&B Vol Liefde is in volle gang en we genieten met z’n allen van de avonturen en romantiek van de B&B-eigenaren. Maar zoals altijd, is er ook wat drama in de lucht! Vooral Albert, een van de B&B-eigenaren, staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling – en niet op een positieve manier. Gelukkig heeft hij nog een trouwe bondgenoot: presentator Art Rooijakkers!

B&B Vol Liefde-Albert ontvangt kritiek 

Albert heeft de afgelopen weken nogal wat kritiek over zich heen gekregen van de kijkers. En eerlijk, het is ook best begrijpelijk waarom. Hij maakte een onverwachte move door zijn spullen te pakken en terug naar Nederland te gaan, net op het moment dat er een nieuwe vrouw speciaal voor hem voor de deur stond. Dat kwam bij velen niet zo goed over en de reacties online waren niet mals! Veel mensen vroegen zich af: is dit echt hoe je met je potentiële liefdes omgaat?

Art Rooijakkers neemt het op voor Albert 

Maar Art Rooijakkers neemt het nu dus op voor kasteelheer Albert. Hij heeft hem namelijk persoonlijk meegemaakt tijdens de opnames en begrijpt hem beter dan de meeste kijkers. In een interview met De Telegraaf laat Art weten dat Albert zijn hart heeft gestolen. "Albert is bezig met zijn tweede jeugd", vertelt Art. "Er komen allemaal prachtige vrouwen naar hem toe. Dat is misschien wel iets waar hij zelf verbaasd over was. Dat er toch wel heel veel vrouwen waren die dachten: Dat is een man waar ik voor wil gaan. Die komen allemaal en Albert is een man die met volle teugen geniet van het leven. Dat zie je ook in het programma en dat gun ik hem van harte", Het lijkt erop dat Art echt begrijpt wat Albert.

Waar was Albert tijdens zijn vertrek? 

Maar het drama houdt daar nog niet op! Er zijn ook speculaties dat Albert tijdens zijn ‘plotselinge’ vertrek helemaal niet naar zijn kinderen is gegaan. Aran Bade van RTL Boulevard heeft gehoord dat Albert mogelijk gewoon met Joyce is meegegaan, die weg wilde uit Spanje vanwege haar moeder. Aran suggereert dat Albert misschien toch gewoon een beetje een 'pappie' voor Joyce wilde zijn. Cringe!

Mogen B&B-eigenaren zomaar vertrekken? 

Dit roept natuurlijk de vraag op: mogen B&B-eigenaren zomaar vertrekken tijdens de opnames? Volgens Aran Bade is dit alleen toegestaan als er iets heel ernstigs aan de hand is. Dus waarom mocht Albert dan toch vertrekken? Er lijkt meer te spelen dan we weten en we kunnen niet wachten om de echte reden te ontdekken!

Lees ook: Alice uit B&B Vol Liefde heeft contact met Albert: 'Ben pas nog in zijn huis geweest'

Bron: RTL / NL Beeld Arjo Frank Beeld: Screenshot uit 'B&B Vol Liefde' RTL / Videoland