B&B Vol Liefde-Niels dropt exclusieve behind-the-scenes beelden

Media door Alyssa

Het was echt een shock voor veel B&B Vol Liefde-fans toen bekend werd dat Niels en Arno na de opnames uit elkaar gingen. Niemand zag dat aankomen, en Niels zelf blijkbaar ook niet! Maar ja, life goes on en Niels lijkt er niet al te lang mee te zitten. Hij dropt nu een leuke video van zijn tijd tijdens B&B Vol Liefde.

Crew love tijdens drukke opnames B&B Vol Liefde

Stel je voor: de camera's draaien non-stop voor B&B Vol Liefde en de crew is 24/7 aanwezig om alles vast te leggen. Dat is best wel heavy, toch? Niels en Arno snapten dat als geen ander en besloten de crew te trakteren op een epic kartuitje. Niels zegt hierover: "We vonden het heel belangrijk dat ook de crew leuke en fijne herinneringen mochten beleven. Dus kregen ze van ons een cart ride."

Race in de regen

Op Instagram deelt Niels de coolste video van het kartavontuur. Je ziet de crew vol gas geven door de stromende regen op het circuit. Hoe sick is dat?! Niels is helemaal hyped: "Zo mooi om te zien hoe men er dan vol voor gaat om te winnen. Love it!"

Dankwoord aan de crew

Niels sluit zijn post af met een big shoutout naar de hele crew: "Love you guys, voor deze bijzondere dagen, die mede door jullie (de gehele crew) heeft kunnen plaatsvinden." Echt te cute, toch? Ook al is het over tussen Niels en Arno, het is duidelijk dat de band met de crew nog steeds strong is. Dat is ook iets waardevols toch, guys?

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was helaas niet zo succesvol in de liefde. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan & Suzanne en Albert & Joyce nog bij elkaar. De rest van de koppels heeft het niet gehaald. Maar no worries, de meeste singles hoeven deze winter niet in hun eentje te Netflixen onder een dekentje. Mike vond buiten het programma een nieuwe liefde, al houdt hij de lucky one nog geheim. Iris daarentegen is helemaal in de wolken met haar Duitse adonis in Griekenland, waar ze samen spicy nights beleven—zolang hij er is, want ze hebben een latrelatie. En we kunnen Mirjam ook aan dit lijstje toevoegen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'