B&B Vol Liefde-Mirjam deelt details over nieuwe crush buurman Robert

Media door Alyssa

Afgelopen zomer ging Mirjam all-in tijdens B&B Vol Liefde om haar droomvent te vinden. In Zuid-Afrika had ze haar eigen B&B, maar de liefde bleef uit. De mannen die langskwamen, zoals Marcel, Jacco, Rick, David en Sjoerd, wisten haar hart niet te veroveren. Maar plot twist: Cupido schoot alsnog raak, gewoon in Mirjams achtertuin!

B&B Vol Liefde-Sjoerd werd gefriendzoned

Sjoerd leek even kans te maken en de twee hadden nog contact na de opnames. Helaas, pindakaas, het werd een mooie vriendschap. Mirjam viel als een blok voor iemand anders, namelijk... *tromgeroffel* haar buurman!

Liefde op de jaarvergadering

Dus, al die gestrande dates bleken voor niks. Mirjams ware liefde woont gewoon in hetzelfde wildpark, vertelde ze bij RTL Boulevard. Maar ze kende hem voor de opnames van B&B Vol Liefde nog niet, want iedereen zit verstopt in de bush en komt maar één keer per jaar samen voor de jaarvergadering. En tada, daar ontmoette ze haar match Robert. In Mirjams woorden: "love is magical. Ja, ik zeg ook van 'love is magical', maar het is echt heel bijzonder".

Ogen, hobby's en logisch nadenken

Het was geen liefde op het eerste gezicht (shocker). Mirjam wil mannen rustig leren kennen, zoals we zagen tijdens B&B Vol Liefde. Maar Roberts zwoele blik hielp wel. Mirjam zegt: "Het zijn altijd de ogen". Maar er is meer: gedeelde hobby's, interesses en "logical thinking". Vind dat maar eens!

Van stroef naar soepel

In het programma verliepen gesprekken met de mannen die voor Mirjam langskwamen vrij stroef, maar met Robert vloeide het als vanzelf. Ze kwamen gelijk op een dieper niveau. Robert had al eerder een oogje op Mirjam, maar zij had geen idee. Voor hem was het duidelijk: zij was het! En toen het kwartje viel bij Mirjam, was het aan. De vonk spatte ervan af toen Aran Bade haar zag stralen tijdens het interview. Verliefd much?

Kerst met de schoonfamilie

Robert mag direct mee naar Nederland voor de feestdagen om Mirjams familie te ontmoeten. Eén uitdaging: Robert spreekt geen Nederlands, maar Afrikaans. Lichte paniek! Maar Mirjam heeft advies: "Je mag Afrikaans praten, maar je moet heel langzaam praten. Dan kunnen mijn ouders gewoon Nederlands terug praten", dat is nog eens goed opgelost! Nou, dat wordt een interessant kerstdiner! Wij wensen Mirjam en Robert alvast heel veel geluk samen. En soms ligt de liefde dus gewoon om de hoek te wachten.

Lees ook: Finally! B&B Vol Liefde-Sjoerd vertelt wat er écht speelde tussen hem en Mirjam