B&B Vol Liefde-Malgosia crasht het Televizier-Gala: 'Ik nodig mezelf wel uit'

Media door Alyssa

Gisterenavond vond het jaarlijkse Televizier-Gala plaats, dé avond waarop alle BN’ers zich in hun mooiste outfits verzamelen voor wat glamour en glitter. De hoop om een Televizier-Ring te winnen hing in de lucht, ook voor de deelnemers van B&B Vol Liefde. Maar helaas, de winst grepen ze weer mis. Toch was er één iemand die écht de show stal: Malgosia!

Geen uitnodiging, geen probleem 

Malgosia, de queen of drama van B&B Vol Liefde, was niet uitgenodigd voor het gala. Maar denk je dat dat haar tegenhield? Nope! Ze verscheen toch gewoon in het Koninklijk Theater Carré. Aan Shownieuws vertelde ze nonchalant: "Ik nodig mezelf uit." Hoe ze binnenkwam? Tja, dat blijft haar geheime trucje. “De RTL-directeur zei: we hadden je hier wel verwacht”, voegde ze met een knipoog toe.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'

Geen uitnodiging ondanks deelname B&B Vol Liefde

Volgens Malgosia was de avond one to remember. Het was gezellig, druk én warm—niet ideaal voor haar make-up, maar hé, wie maalt daarom als je er bent zonder uitnodiging? “Er waren zóveel mensen”, zei ze enthousiast. En hoewel ze niet officieel was uitgenodigd, voelde ze dat ze erbij hoorde: “We waren genomineerd, en ik ben hier voor iedereen die niet mocht komen.”

Trouble in paradise bij Albert en Joyce 

Onder de vele BN’ers die wél met een officiële uitnodiging naar het Televizier-Gala kwamen, zagen we ook het B&B Vol Liefde koppel Albert en Joyce. En natuurlijk kon Rob Goossens van RTL Boulevard het niet laten om even met het stel te kletsen. En guess what? Er kwamen een paar juicy details naar voren. Volgens Rob hebben Albert en Joyce "nieuwe afspraken" moeten maken. "Albert gaat zich nu echt gedragen en alles vertellen", vertelde Rob. Hold up... betekent dit dat Albert na de opnames van B&B Vol Liefde wat gekke dingen heeft uitgespookt? Oei, dat klinkt niet al te best.

Albert heeft een zwak voor vrouwen

Maar laten we eerlijk zijn, verrast dit ons echt? Iedereen die B&B Vol Liefde heeft gezien, weet dat Albert een serieuze zwak heeft voor de dames. Hij beleefde niet alleen een wilde tijd met Malgosia, maar deelde ook flink wat kusjes uit met andere vrouwelijke deelnemers. En Joyce? Die was allang op de hoogte van Albert's escapades tijdens de opnames. Zijn legendarische uitspraak "Sjaak, af" blijft voor altijd in ons geheugen gegrift.

Lees ook: Wilde B&B Vol Liefde-Els wel écht ooit naar Schotland verhuizen?