Tommy Fury reageert op beschuldigingen over vreemdgaan

Celebs door Maj

Love Island koppel Tommy Fury en Molly-Mae hebben op 14 augustus via Instagram laten weten dat ze uit elkaar gaan. Er werd veel gespeculeerd over Tommy, die zou zijn vreemdgegaan met een Deense vrouw. Tommy laat van zich horen en reageert op alle beschuldigingen.

De breuk tussen Tommy Fury en Molly-Mae 

Op het Instagram account van Molly-Mae en Tommy Fury werd bekend gemaakt dat het bekende koppel uit elkaar gaat. Hiervoor gaf het Love Island stel niet echt een duidelijke reden, maar er gingen wel geruchten rond over Tommy die een misstap zou hebben begaan. Zo deelde Molly-Mae op haar Instagramverhaal: "Na vijf jaar samen te zijn geweest, had ik nooit verwacht dat ons verhaal zou eindigen. Vooral niet op deze manier. Ik ben enorm verdrietig om te vertellen dat de relatie tussen mij en Tommy is geëindigd." Tommy spreekt zich daarna ook uit: "Met een gebroken hart vertel ik dat Molly en ik hebben besloten onze relatie te beëindigen. De afgelopen vijf jaar hebben geleid tot het krijgen van onze prachtige babygirl Bambi en ik zal Molly voor altijd dankbaar zijn dat ze van mij een vader maakte."

Geruchten over vreemdgaan

Voordat het stel bekend maakte dat ze uit elkaar gingen, zagen we al eerder filmpjes van Tommy in de club nogal aanhankelijk met andere dames. Hierdoor werden de geruchten dat Tommy zou zijn vreemdgegaan steeds groter. De Deense vrouw Milla Corfixen wie eerder ontkende via een interview met The Sun dat ze met Tommy zou hebben gezoend, heeft onlangs laten weten dat ze wel degelijk een kus hebben uitgedeeld. Milla geeft aan niet te hebben geweten dat Tommy een relatie had met Molly-Mae. Zo vertelt ze op haar Instagram verhaal: "Ik heb al mijn Instagramposts moeten verwijderen vanwege haatreacties, iets wat ik eerder ook al in een interview heb aangegeven. Ik heb niks met Tommy Fury gedaan. Ik had ook geen idee wie hij was. We hebben alleen gezoend, maar er is verder niks gebeurd. Als ik van Molly-Mae had geweten had ik hem nooit teruggezoend." Milla gaf ook nog aan dat Tommy haar en al haar vriendinnen vroeg om bij hem aan tafel te zitten in de club, maar dat dit meer vriendschappelijk was.

Tommy reageert op de beschuldigingen

Tommy heeft gereageerd op alle beschuldigingen via een vertegenwoordiger. De vertegenwoordiger gaf het volgende aan: "Tommy is geschokt door de valse beschuldigingen van vreemdgaan die door de media worden verspreid en hij raadpleegt zijn advocaten." Molly-Mae en Tommy waren vijf jaar samen en hebben samen een dochter Bambi, waar Molly-Mae in haar vlogs laat weten dat het goed meegaat.

Lees ook: Vinted verkoper staakt verzendingen na break-up tussen Molly-Mae en Tommy Fury