Vinted verkoper staakt verzendingen na break-up tussen Molly-Mae en Tommy Fury

Celebs door Maj

Een Vinted verkoper staakt verzendingen nadat ze te horen heeft gekregen dat Molly-Mae en Tommy Fury uit elkaar zijn. Ze geeft aan een tijdje vrij te willen nemen na de break-up van het Love Island koppel. Kopers reageren vol verbazing, maar de verzendingen blijven uitgesteld totdat de verkoper de tijd heeft genomen om alles te verwerken.

De break-up tussen Molly-Mae en Tommy Fury

Op woendag 14 augustus hebben Molly Mae en Tommy Fury bekend gemaakt dan hun wegen gaan scheiden. Er gingen al eerder speculaties rond over Tommy die zou zijn vreemdgegaan, maar het koppel bleef een lange tijd sterk. Zo ook voor hun dochter Bambi die in 2023 is geboren. Helaas heeft het sterke koppel geen stand gehouden en deelde Molly-Mae op haar Instagramverhaal: "Na vijf jaar samen te zijn geweest, had ik nooit verwacht dat ons verhaal zou eindigen. Vooral niet op deze manier. Ik ben enorm verdrietig om te vertellen dat de relatie tussen mij en Tommy is geëindigd." Hierna laat ze zich uit over haar dochtertje Bambi: "Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor het belangrijkste voor mij nu en altijd, mijn prachtige dochter. Zonder ons zou zij er niet zijn, zij zal altijd mijn prioriteit zijn." Verder bedankt ze nog haar fans en geeft ze aan de komende tijd rust te willen nemen: "Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde die jullie ons de afgelopen vijf jaar hebben gegeven. Terwijl ik de komende dagen en weken probeer te navigeren, wil ik jullie vragen om mijn privacy in deze moeilijke tijd te respecteren. Ik kom terug wanneer het goed voelt."

Ook Tommy laat van zich horen: "Met een gebroken hart vertel ik dat Molly en ik hebben besloten onze relatie te beëindigen. De afgelopen vijf jaar hebben geleid tot het krijgen van onze prachtige babygirl Bambi en ik zal Molly voor altijd dankbaar zijn dat ze van mij een vader maakte." Maar wat is nou precies de reden dat Molly-Mae en Tommy uit elkaar zijn? Hier lees je alle ins en outs over de échte reden dat Molly-Mae en Tommy Fury uit elkaar zijn.

Vinted verkoper staakt verzendingen 

De split van het Love Island-duo heeft veel indruk gemaakt op fans, zo ook op een Vinted verkoper die alle verzendingen staakt vanwege de break-up. Zo deelde ze: “Sorry fort he inconvenence but I will be taking time out of Vinted to deal with the Molly Mae and Tommy situation. I am generally distraught and didn’t expect it to happen this week. It’s effected my mental health badly so need to take time out. I am subscribed to her Youtube channel I wasn’t expect this. Will update u all next week xx.”

Een klant van Vinted was stomverbaasd toen ze hoorde dat de break-up van Molly-Mae en Tommy Fury de reden was om de Vinted pakketjes niet te versturen. Kopers reageren dan ook met waar de pakketjes blijven, waarop de verkoper reageert: "Assuming u didn't see my last listing, I'm taking the time out of here this week due to the Molly Mae and Tommy Fury situation." Well, okey. De scheiding tussen Molly-Mae en Tommy Fury heeft dus toch meer impact gehad dan we van tevoren zouden kunnen bedenken. We hopen natuurlijk voor de kopers dat ze snel hun pakketjes ontvangen, zonder een al te grote vertraging.

Lees ook: Oh no! Temptation Island-René en Annebel zijn uit elkaar