Wilde B&B Vol Liefde-Els wel écht ooit naar Schotland verhuizen?

Media door Alyssa

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft ons kennis laten maken met Els, en wát een avontuur was dat! Ze vertrok naar Schotland om te kijken of er vonken zouden overslaan met Robert Jan. Spoiler: Els voelde die vonken zeker, maar RJ helaas niet. Toch verliet ze niet met lege handen het programma, ze veroverde namelijk niet Robert Jans hart, maar dat van de kijkers! Haar volgers op social media explodeerden en Els werd een echte fan favorite. Maar haar nieuwste Facebook-post zorgde voor wat... verwarring.

De Nederlandse herfstkou 

Els heeft namelijk moeite met de herfstkou: "Wat is het koud! Met wandelen heb ik mijn handschoenen al aan, zo'n koukleum ben ik. Maar morgen schijnt het weer even boven de 20 graden te worden. Eerlijk, dát is meer mijn temperatuur!" Tja, en dan vragen haar volgers zich natuurlijk af: hoe wilde ze ooit naar Schotland verhuizen, waar de temperatuur zelden boven de 20 graden komt, zelfs in de zomer?

Reacties onder de post van Els

Reacties stroomden binnen: “En dan wil je in Schotland wonen?” Eén ding is duidelijk: de fans vinden het een beetje vreemd. Gelukkig voor Els hoefde ze die verhuizing nooit door te zetten, want RJ koos uiteindelijk voor Suzanne.

Gaat Suzanne wel emigreren? 

En wat doet Suzanne nu? Gaat zij dan wél naar het koude Schotland? Nou, dat is nog een beetje de vraag die op dit moment in de lucht hangt. Suzanne gaf onlangs aan dat ze relaxed nadenkt over de toekomst: "Een beetje Schotland, een beetje Nederland, ik ben nog in overleg met mijn werk hoe ik dat ga regelen."

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was helaas niet zo succesvol in de liefde. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan & Suzanne en Albert & Joyce nog bij elkaar. De rest van de koppels heeft het niet gehaald. Maar no worries, de meeste singles hoeven deze winter niet in hun eentje te Netflixen onder een dekentje. Mike vond buiten het programma een nieuwe liefde, al houdt hij de lucky one nog geheim. Iris daarentegen is helemaal in de wolken met haar Duitse adonis in Griekenland, waar ze samen spicy nights beleven—zolang hij er is, want ze hebben een latrelatie. En we kunnen Mirjam ook aan dit lijstje toevoegen!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'