Deze Ex On The Beach sterren hebben nu een kindje

Celebs door Luna

In de realityshow Ex On The Beach is het de bedoeling dat een groep singles samen hun tijd doorbrengen in een enorme villa. Om de korte tijd komt er een ex van de deelnemers binnen en dit gaat samen met veel drama, alcohol en seks. Van de tientallen deelnemers hebben er nu na dit spectaculaire avontuur een kindje. Maar… is dat met of zonder de persoon waar ze in hun seizoen mee zijn geëindigd?

Ex On The Beach sterren met een kind 

Sharon Ipema

Sharon Ipema, ook wel bekend als één van de terrortwins, heeft twee seizoenen meegedaan aan Ex On The Beach. De tweeling staat bekend om hun humor, drama en manier van doen. Sharon heeft nu een dochtertje waar ze super veel leuke dingen mee doet, en ook is haar zus Esmee er vaak bij.. Super lief. Over de vader van het meisje is niet veel bekend, Sharon deelt hierover dan ook helemaal niks.

Meer op Instagram

Channah Koerten

Je kunt haar niet alleen kennen van Ex On The Beach, ook heeft zij deelgenomen aan andere programma’s en presenteerde ze meerdere programma’s. Channah eindigde na haar seizoen samen met Quentin Steenwinkel, inmiddels haar ex. Ze heeft twee kinderen van haar Quentin. Een jongetje ‘Tiger’ van vier jaar en een meisje 'Rumi’ van drie. Mei dit jaar is Channah bevallen van haar derde kindje ‘Yume’. Dit dochtertje is van Channah en haar nieuwe vriend Nordin en zij wonen nu met het hele gezin bij Nordin in Den Haag.

Meer op Instagram

Jorden Lorenzo

In elk seizoen kent de villa wel een “King”, en in seizoen 3 was dit Jorden. Zijn ex Beau kwam als ex de villa in, maar inmiddels zijn de tortelduifjes alweer jaren samen en hebben zij zelfs een kindje.. awh.  5 Juli 2023 werden de twee ouders van hun mooie kindje ‘Jace Mateo’. De twee zijn nog steeds gelukkig samen, nu met hun lieve, mooie zoontje Jace.

Meer op Instagram

Djessy Driezen

Deze populaire knappe verschijning is te kennen van seizoen 4. Toen in dit seizoen haar ex Jim binnenkwam, hadden zij gelijk alweer de klik die ze altijd voelde. En dat is ook wel gebleken, want de twee hebben nu samen een kindje. Djessy is namelijk op 20 februari van hun mooie dochtertje ‘Charlie Zara Regels’.

Meer op Instagram

Jorney Hendrikx

Jorney raakte in 2021 zwanger van haar Ex On The Beach liefde Odim. Zij kregen een dochtertje genaamd Aliyaah. Ook is zij bevallen van haar tweede kindje Ímran’, waarvan niet duidelijk is wie de vader is. Jorney is een tijdje geleden bekeerd tot de islam en is super gelukkig met haar twee kindjes.

Meer op Instagram

Dante Vermeeren

Deze Vlaamse reality ster heeft momenteel een kindje van twee jaar. Hij deed mee in seizoen 6 en werd daarna verliefd op Ex On The Beach deelneemster ‘Jamy Brands’. 20 augustus 2022 beviel dit mooie koppel van hun dochtertje ‘Jailey Rose Vermeeren’.

Meer op Instagram

Julie Roza Vanmol

Julie nam deel in het zesde seizoen. 27 juli 2021 is ze bevallen van haar eerste dochtertje ‘Ella Sophia’ en 28 juni dit jaar heeft Ella er een nieuw zusje bij gekregen genaamd ‘Noralie’. Julie vertelde in maart zwanger te zijn van haar vriendje ‘Vince’. “Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld”, vertelt Julie.

Meer op Instagram

Sem de Coninck

Deze lieve, spontane realityster van seizoen 7 is nu dolgelukkig met haar zoontje ‘Kik’. Het jongetje is geboren op 9 Januari 2024. Sem is nog steeds samen met de vader van haar kindje, Jason.

Meer op Instagram