Yes! Er komt een nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Media door Maj

Het wachten wordt beloond - volgens verschillende rumours - gaan de opnames voor seizoen 11 Ex on the Beach: Double Dutch bijna van start. De Ex on the Beach sterren kunnen hun koffers vast gaan inpakken, want hoogstwaarschijnlijk zullen de opnamens in oktober beginnen.

Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch 

Even een korte opfriscursus voor als het je niet is bijgebleven. In Ex On The Beach: Double Dutch gaan singles uit Nederland en België samen een avontuur aan in een villa. Bijna elke week komt er een nieuwe ex uit de zee gelopen, die bij de groep aansluit in de villa. Door de nieuwe exen en natuurlijk de Tablet of Terror ontstaat er veel drama, ruzie en lust.

Na de reünie van seizoen 10 was al duidelijk geworden dat er een seizoen 11 gaat komen. Natuurlijk is het wel de vraag, wanneer dit splinternieuwe seizoen op de buis komt. RealityFBI deelt op Instagram informatie over een eventueel seizoen 11 van Ex On The Beach: Double Dutch. De audities zouden volop aan de gang zijn en de nieuwe Ex On The Beach sterren staan al klaar om het avontuur aan te gaan. De opnamens gaan volgens geruchten in oktober beginnen.

Lees ook: Een écht 'Amsterdams uitje': met Familie Kesbeke naar de Televizierring?

Voorrondes voor nieuwe deelnemers

Op dit moment zijn er nog voorrondes, waarbij oud-deelnemers de nieuwe castleden beoordelen. Dit wordt gedaan middels een serie op YouTube. Zo lezen we op een juice kanaal over Ex On The Beach het volgende: "Gister waren de eerste opnamens van de nieuwe YouTube serie Who's nEXt waar Lesley, Elias en Shirley opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat die toch mee mag doen aan het programma. Woensdag zijn er weer opnames en worden er weer een aantal afleveringen gefilmd. Gister waren er 4 groepen, wat betekent dat er 4 afleveringen zijn gefilmd." Verder laat het juice kanaal ook nog weten dat de all-stars uiteindelijk gaan kiezen tussen 8 winnaars. Ben jij ook zo benieuwd wie we er in het nieuwe seizoen mee gaat doen?

Lees ook: Lady Gaga heeft veel moeten afvallen voor haar nieuwe rol Harley Quinn in Joker 2

Ex on the Beach Yara-Nour aangehouden op Schiphol

Eerder lazen we al nieuws over oud deelnemer Yara-Nour, die zou zijn aangehouden op Schiphol. Yara-Nour stond namelijk helemaal klaar om op reis te gaan voor het programma Echte Meisjes In De Jungle, maar moest de vlucht richting Colombia toch annuleren. Niet vrijwillig, want ze werd aangehouden op het vliegveld Schiphol. RTL wilt geen reactie geven, maar meldt wel dat dat Yara-Nour vastzit vanwege privé omstandigheden. Geen Yara-Nour dus in het nieuwe seizoen Echte Meisjes In De Jungle, maar naast Ex on the Beach wel nog een heerlijke guilty pleasure serie om naar uit te kijken!