Bespaar op de McKroket door een ‘twaalfuurtje’ te bestellen

Eten door Maj

Het begon allemaal op social media, waar McDonald fans een 'Twaalfuurtje’ bestelde. Ze kregen een McKroket menu met - of course - een McKroket, medium franse frietjes en medium drank naar keuze voor 5,95 euro. Door deze trend is de vraag naar het menu gestegen en heeft McDonald’s dit culinaire hoogstandje vanaf 17 september officieel op de menukaart gezet.

Besparen op de McKroket met een 'Twaalfuurtje'

Yes, je leest het goed. Vanaf nu kunnen we besparen op de McKroket door een Twaalfuurtje te bestellen bij de McDonald's. De trend ging al even rond op social media en McDonald's heeft dan ook bekend gemaakt dat het Twaalfuurtje bewust nog niet te zien was op het menu, aldus een hele goede marketingstunt.

Zo is te lezen in de nieuwsbrief van McDonald's: "NIEUW: Het Twaalfuurtje! Tijdelijk te bestellen! Een McKroket, Medium Franse Friet en Medium Drank naar keuze, allemaal voor maar 5,95 euro! Dus move over boterham met kaas en broodje kipfilet! Lunchen met je vrienden of collega's wordt pas echt een (smaakpapillen)feest met deze klassieke combo!" Wanneer je dit menu niet als Twaalfuurtje besteld, zullen alle losse producten je 11,60 euro gaan kosten. Met dit menu bespaar je dus 5,65 euro, dat is zeker een ritje McDonald's waard! Vergeet niet om de app te downloaden, want via daar is het menu verkrijgbaar.

Lees ook: Oh! B&B Vol Liefde-Albert blijkt nog getrouwd met zijn ex

Typisch Nederlandse lunch

McDonald's kiest natuurlijk niet voor niets voor het Twaalfuurtje, dit is namelijk een typisch Hollandse lunch waar menig Nederlander dol op is. McDonald's wil hier een eigen invulling aangeven door de oer-Hollandse kroket te gebruiken als uitgangspunt. De McKroket staat al sinds 1999 op het menu en met het Twaalfuurtje wil McDonald's de Nederlandse traditie op hun restaurants overbrengen. Het Twaalfuurtje is (gelukkig) in alle Nederlandse filialen te bestellen.

Nog meer voordeel

Er zijn verschillende lifehacks om te besparen op je McDonald's menu. In de nieuwsbrief staat bijvoorbeeld altijd een overzicht van de meeste beste deals. Hier krijg je ook informatie over het sparen op uitjes of bijvoorbeeld de welbekende decemberkalender. Zo is te lezen in de nieuwsbrief van deze week: "Tijdelijk scherp geprijsd: 8 euro voor een medium McCrispy voordeelmenu. Een krokante en heerlijk malse kipburger met frisse bataviasla en romige black pepper mayo. OMG!" Ook in de app zijn veel deals te vinden en kan je punten sparen die je vervolgens kan inleveren tegen gratis producten of merchandise. Well, eetsmakelijk alvast!

Lees ook: Tom Cruise zijn bizarre relatie met kinderen

Meer op Instagram