Jamie Kazàn: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Maya Luz

Jamie Kazàn herken je waarschijnlijk grotendeels aan haar achternaam, en ja, ze hoort bij de magische familie Kazàn! Jamie is de manager van haar man Steven Kazàn, en in haar eigen recht is ze ook presentatrice en actrice.

Over Jamie Kazàn

Volledige naam
Jaimie Kazàn
Geboortedatum
9 januari 1994 (30 jaar)
Geboorteplaats
Eindhoven
Huidige woonplaats
Hilversum
Relatiestatus
Getrouwd

Achtergrondinformatie

Jamie Kazàn werd geboren als Jamie Kames. Ze komt origineel uit Eindhoven. In 2013 trouwde ze met Steven Kazàn, de zoon van de welbekende goochelaar Hans Kazàn. Ze begon haar carrière als zijn manager. Ze werkt veel met haar man samen, maar tegenwoordig doet ze ook zelf televisiewerk. Zo zal ze dit jaar te zien zijn in het 24ste seizoen van Expeditie Robinson.

Jeugd

Jamie werd in 1994 geboren in Eindhoven als Jamie Kames. In haar jeugd was ze van plan om geneeskunde te gaan studeren. Ze heeft er uiteindelijk voor gekozen om dit niet te doen toen ze Steven Kazàn leerde kennen en zijn manager werd. Dit is een keuze waar Jamie nooit spijt van heeft gehad. Het ondernemen vindt ze leuk en spannend. Ze komt uit een gezin waarin beide ouders werkten. Haar vader zat in de verkoop/logistiek en haar deed voornamelijk administratief werk.

Carrière

Jamie begon haar carrière in 2011 toen ze de manager werd van haar huidige partner en echtgenoot Steven Kazàn. Tijdens de coronapandemie maakte het stel video's met de naam Corona TV. Deze video's gingen viraal in Nederland en werden daardoor erg succesvol. Hierop volgde een tour genaamd Hey Hallo.

In 2021 maakte ze haar televisiedebut bij de vip-editie van De Alleskunners. Een jaar later maakte ze haar debut als actrice. Samen met haar man speelde ze in de serie Brugklas. In ditzelfde jaar werd Jamie een vast lid van het vrouwenteam van de programma's De Faker en De Faker op Vakantie.

In 2023 begonnen Jamie en Steven hun eigen televisieprogramma Steven & Jamie Kazàn - Road to Vegas. Voor dit programma won het stel in hetzelfde jaar een Televisier-Ring in de categorie Jeugd. In 2023 deed ze ook mee aan Lingo VIPS en ging ze met Steven op tournee met de familieshow Super Magic.

Ook dit jaar zit Jamie niet stil. Samen met man Steven en schoonvader Hans deed ze mee aan het programma Marble Mania. Samen met Steven deed ze ook mee met het programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen. Momenteel is ze samen met Steven jurylid bij Ranking the Talent. Maar nu gaat ze voor het eerst in haar eentje meedoen aan een televisieprogramma. Later dit jaar zal ze deelnemen aan het RTL-programma Expeditie Robinson.

Vermogen Jamie Kazàn

Hoeveel vermogen Jamie Kazàn precies heeft, is helaas niet bekend. Naast haar werk op televisie is ze werkzaam als de manager van haar echtgenoot Steven.

Instagram Jamie Kazàn

Bekend van

Jamie Kazàn is voornamelijk bekend van haar samenwerkingen met haar man Steven. Ze is bekend van hun gedeelde videoserie Corona TV en van hun deelnames aan verschillende televisieprogramma's zoals Marble Mania en Brugklas.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Jamie Kazàn

Met wie is Jamie Kazàn getrouwd?

Jamie Kazàn is sinds 2013 getrouwd met Steven Kazàn, de zoon van goochelaar Hans Kazàn.

Heeft Jamie Kazàn kinderen?

Ja! Jamie en Steven werden in 2015 de trotse ouders van een zoontje. Hij heet Oliver Hans Kazàn.

Waar wonen Jamie en Steven Kazàn?

Jamie en Steven Kazàn zijn met hun gezinnetje neergestreken in Hilversum. Hier wonen ze al meer dan zes jaar.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (0)