Oeh la la! B&B Vol Liefde Els heeft de liefde gevonden

Media door Alyssa

Weet je nog hoe erg we met z'n allen meeleefden toen Els keihard werd gedumpt door Robert Jan in B&B Vol Liefde? Maar geen paniek! Onze Who Els heeft de liefde gevonden - en jawel, dit deed ze in het romantische Frankrijk!

Bye bye, 'oude kakker' Robert Jan

Even een kleine recap: Els en Robert Jan leken in Schotland echt de perfecte match. Wij zagen de vonken er in ieder geval vanaf spatten. Maar blijkbaar vond RJ haar toch niet leuk genoeg, want hij stuurde haar zonder pardon naar huis. Zogenaamd om Els te 'beschermen'. Yeah right, wij geloven er geen snars van. Er waren gewoon geen butterflies, punt.

Bonjour, Franse lover

Maar goed, Els heeft niet lang tranen gelaten om die 'oude kakker' Robert Jan. Want ze heeft gewoon een nieuwe vriend gevonden. En niet zomaar eentje, nee, een Franse lover! Ooh la la, dat klinkt veelbelovend. Op sociale media wordt er in ieder geval flink gespeculeerd over wie de gelukkige is.

Lees ook: Robert Jan uit B&B Vol Liefde is woedend om geruchten: “Echt niet oké!”

Els houdt de lippen stijf op elkaar

Zelf laat Els nog niets los over haar mysterieuze nieuwe vlam. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de regels van RTL, die de deelnemers verbieden om ook maar íets te verklappen tot aan de reünie. Maar toen RTL Boulevard Els voor de camera vroeg hoe het met de liefde ging, antwoordde ze met een geheimzinnig glimlachje: "Heel goed." Oeh, spannend! En zelf deelde Els al eerder op Instagram: "Er gaat nog een hoop gebeuren, dus… Blijven kijken naar B&B Vol Liefde en naar De Reünie op 12 september!"

Lees ook: Dit is de dochter van B&B Vol Liefde-Els

B&B Vol Liefde-fans speculeren erop los

Ondertussen gaan de fans van Els helemaal los op haar sociale media. Onder een foto op Instagram schrijft iemand: "Leukste mevrouw van Nederland! Robert Jan, nee, er is nu iemand anders in de Côte d'Azur. En die respecteert wél dames.." Oeh, dat is nogal een statement. Een andere fan reageert teleurgesteld: "U verklapt toch niet al dat we geen hoop meer hoeven te hebben op een romantische hereniging met vuurwerk en een happy end?" Maar het aller-aller-saillants? Els reageert zelf ook en ontkent níet dat er een leuke Franse guy in beeld is. Dat zegt genoeg, toch?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Robert Jan eerlijk over ziekte: 'Was bezig om afscheid te nemen'