Oeh! Krijgt B&B Vol Liefde-Walter een eigen serie?

Media door Alyssa

Walter Spangenberg kennen we natuurlijk allemaal van B&B Vol Liefde 2023. Tijdens zijn zoektocht naar de liefde kreeg hij echter te maken met een ‘mannelijke verkoudheid’ en ging hij met lege handen naar huis. Maar no worries, want Walter heeft inmiddels een nieuwe vriendin gevonden. En dat is nog niet alles: hij is nu ook te zien in het Videoland-programma Therapy Trip. Dit smaakt voor Walter zeker naar meer, want hij is nog lang niet klaar met de wereld van televisie! Oeh.

Walter hint naar mogelijke realityserie

In de nieuwste aflevering van Realitea, waar Walter in gesprek gaat met presentator Farja Farvardin, laat hij weten dat hij die televisiewereld wel echt te gek vindt. En wanneer Farja vraagt of fans nog meer van Walter op de beeldbuis kunnen verwachten, antwoordt onze B&B-houder met een mysterieus 'ja'. Oeh, spannend! "Ik ben wel gevraagd voor dingen", aldus Walter over een mogelijke realityserie.

Van B&B Vol Liefde naar Therapy Trip

Trouwens, Walter en Farja zijn geen vreemden van elkaar hoor. Deze twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Therapy Trip. Samen met presentatoren Maria Tailor en Tamara Elbaz, en nog vier andere gasten, gingen ze op zoek naar zichzelf op het prachtige eiland Ibiza. Walter blikt met een positief gevoel terug op zijn deelname aan het programma: "Naarmate de week vorderde ging het dieper en vond ik het mooier worden. Aan het begin was het een beetje lachwekkend. (...) Het verbaasde me dat er na een paar dagen diepgang kwam en er een groepsgevoel ontstond aan het einde."

Tantra-Walter: een gevalletje framing?

Hoewel Walter tevreden was over hoe hij uit de verf kwam na B&B Vol Liefde, had hij wel het idee dat er een beetje framing plaatsvond bij de productie van RTL. Zo wordt hij in de media nu 'Tantra-Walter' genoemd, maar volgens Walter zelf heeft hij nog nooit tantra lesgegeven. Maar, hij vond het niet erg hoe hij werd neergezet en snapt dat dit nu eenmaal bij TV maken hoort.

What's next voor Walter?

Dus, wat kunnen we in de toekomst van Walter verwachten? Nou, als we die geheimzinnige hints mogen geloven, zit er misschien wel een realityserie aan te komen. We can't wait to see more van onze favoriete B&B-houder op de buis! Het Walter Spangenberg-avontuur lijkt nog lang niet voorbij!

Lees ook: OMG! B&B Vol Liefde-Mirjam is tot over haar oren verliefd en deelt romantische foto van haar nieuwe lover