B&B Vol Liefde-Els haalt hard uit: 'Zo ga je niet met mij om!'

Media door Alyssa

Afgelopen zomer maakten we kennis met Who Els tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde. Ze hoopte in Schotland de liefde te vinden bij Robert Jan, maar ondanks dat Els het wel zag zitten (of toch niet?), stuurde RJ haar uiteindelijk naar huis. Na haar deelname ontving Els een stortvloed aan positieve reacties en groeide ze uit tot een ware social media queen. Toch krijgt ze nu flinke kritiek van Telegraaf-columnist Mark Koster, maar Els pikt dit niet en slaat keihard terug.

"Els is na B&B Vol Liefde iets te veel in zichzelf gaan geloven"

Volgens Mark Koster is Els "iets te veel in zichzelf gaan geloven" na haar deelname aan B&B Vol Liefde. Deze uitspraak schiet bij Els volledig in het verkeerde keelgat. Ze geeft de column van Mark, genaamd 'Mark Bekijkt Het', dan ook een nieuwe naam op haar eigen Facebook-pagina. Zo schrijft ze: 'Mark, Bekijk het.'

Els wijst op grote fout in Marks column

Volgens Els staat er een grote fout in Marks tekst. Ze reageert fel: "Ik zou op zoek zijn geweest naar een Schotse kasteelheer. Fout Mark. Ik was op zoek naar de liefde en RJ is geen kasteelheer, deze beste man woont in een Lodge." Els vervolgt haar tirade tegen Mark: "Mark, jij bent duidelijk niet van tv-adel (wat dit ook mag betekenen), laat staan van adel… Er is wel meer dan 'iets' in jouw bol geslagen. Schrijf jij lekker door in jouw 'column', als bij mij morgen alle aandacht stopt, heb ik nog steeds een mooi en heel fijn leven. Mocht jij ooit een keer bekend zijn Mark, verwar jij misschien alles… Omdat je niets kunt. Sta jij symbool voor de onzin van het zuigen uit een hele grote duim."

Toetsenbordridder

Els is helemaal klaar met de kritiek van Mark en noemt hem een "toetsenbordridder". "Onvoorstelbaar Mark. Ik hoop dat jij goed slaapt en blij bent met jezelf. Heb jij wel eens gehoord van 'what you give is what you get'? Bij deze. Zo klaar met alle toetsenbordridders. Zo ga je niet om met mij…met niemand!"

Els laat zich niet kisten door kritiek

Het is duidelijk dat Els zich niet laat kisten door de venijnige column van Mark Koster. Ze staat voor zichzelf op en laat zien dat ze niet met zich laat sollen. Els heeft dankzij B&B Vol Liefde een grote schare fans gekregen die haar ongetwijfeld zullen steunen in deze strijd tegen de 'toetsenbordridders'.

Lees ook: Trouble in paradise? B&B Vol Liefde-Joyce en Albert hebben nieuwe regels in relatie