Trouble in paradise? B&B Vol Liefde-Joyce en Albert hebben nieuwe regels in relatie

Media door Alyssa

Gisterenavond was het eindelijk zover: het Gouden Televizier Gala! En guess what? B&B Vol Liefde was gewoon genomineerd voor de felbegeerde ring. Helaas gingen ze er niet met de prijs vandoor, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel van de deelnemers waren namelijk aanwezig op het event, waaronder ook Albert en Joyce. Maar, het lijkt erop dat er trouble in paradise is tussen die twee...

Albert moet zich "echt gaan gedragen"

Dankzij het gala kon Rob Goossens van RTL Boulevard in gesprek met de twee. In dit gesprek kwamen een paar juicy onthullingen over Joyce en Albert naar voren. Rob vertelde dat het stel nieuwe afspraken heeft moeten maken. "Albert gaat zich nu echt gedragen en alles vertellen." Ehm, kunnen we daaruit opmaken dat Albert na de opnames van B&B Vol Liefde allemaal gekke dingen heeft uitgespookt? Yikes, dat klinkt niet bepaald goed.

Albert's liefde voor vrouwen

Maar eerlijk is eerlijk, is het echt een verrassing? I mean, we weten allemaal dat Albert een zwak heeft voor de dames. Tijdens B&B Vol Liefde had hij niet alleen een wild avontuur met Malgosia, maar wisselde hij ook heel wat kussen uit met de andere vrouwelijke deelnemers. En Joyce? Die wist tijdens de opnames al van Albert's uitstapjes. Zijn iconische uitspraak 'sjaak, af' zal forever in ons geheugen gegrift staan.

Wilde Els na B&B Vol Liefde naar Schotland verhuizen? 

En hoewel Albert en Joyce tijdens B&B Vol Liefde al super verliefd waren, dachten we dat dit ook het geval was bij Els en Robert Jan. Maar nope, helaas voor Els werd ze keihard naar huis gestuurd omdat RJ het niet voelde. Ouch! Els was echt verdrietig en liet een paar tranen, want tja, liefdesverdriet is nooit leuk. En eerlijk, als je aan Schotland denkt, zie je Els toch helemaal daar shinen in die Highlands? Toch blijkt WhoEls dus helemaal niet zo’n fan van kou te zijn. Say what?! Ja, via Facebook liet ze weten dat ze kou écht haat. En laat het in het geliefde land van RJ nou bijna nooit boven de 20 graden komen... Hoe had Els zichzelf daar in hemelsnaam zien wonen? Fans vragen zich nu massaal af of ze ooit écht naar Schotland wilde verhuizen.Maar goed, in the end maakt het allemaal niks meer uit, want Robert Jan koos voor Suzanne. En eerlijk? Ze zijn echt het leukste koppeltje ooit!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'