Wow! Mark Gillis straalt na 25 kilo afvallen en showt nieuwe look

Media door Alyssa

Mark Gillis had echt een heftige zomer! De realityster belandde in het ziekenhuis met een flinke longontsteking, wat hem serieus aan het denken heeft gezet over zijn levensstijl. Maar guess what? Mark is back and better!

Mark Gillis valt 25 kilo af

Na zijn herstel heeft hij zijn leven compleet omgegooid en is hij hard aan de slag gegaan met afvallen. En het resultaat? 25 kilo lichter! Op Instagram deelt hij trots een before-and-after pic met de caption: “Nieuw hoofdstuk in het leven, 25 kg eraf. Gezondheid op nummer 1.”

Longfoto's 

Het ziekenhuis heeft Mark echt laten zien hoe snel dingen kunnen veranderen. “Je leven kan zomaar anders zijn,” schrijft hij, maar gelukkig kreeg hij alleen maar goed nieuws na zijn herstelperiode. Longfoto's? Helemaal in orde!

Lees ook: Peter Gillis verdient nu op een andere opmerkelijke manier zijn geld

Nieuwe levensdoelen

Nu focust Mark zich op genieten van het leven. Hij heeft grote plannen, zoals vaker op vakantie gaan en écht de wereld ontdekken. De longontsteking heeft zijn levenslust niet gedempt, maar juist aangewakkerd! Let's go, Mark!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

 Mark Gillis beleefde afgelopen zomer een ware nachtmerrie toen hij in kritieke toestand in het ziekenhuis belandde. Inmiddels is wel duidelijk dat hij echt een engeltje op zijn schouders had. In een openhartig gesprek met Privé vertelde papa Peter Gillis dat het verhaal een bijzonder tintje had. Mark zijn moeder, de ex-vrouw van Peter, werd op de dag naar het ziekenhuis gebracht omdat zij zich niet goed voelde. Ze werd destijds meteen opgenomen op de intensive care. Tijdens hun bezoek viel het de arts op dat Mark er niet goed uitzag. De arts stelde voor om Mark te laten onderzoeken en dat bleek een levensreddende beslissing te zijn. Wow! “Mark had een ernstige longontsteking en werd meteen naar de ic gebracht, precies naast zijn moeder”, vertelde Peter.

Enorme opluchting 

Peter herinnert zich het schokkende nieuws dat ze de volgende ochtend kregen: “De arts vertelde ons dat als Mark niet was onderzocht en gewoon naar huis was gegaan, hij waarschijnlijk de volgende ochtend niet had gehaald. We hadden hem misschien dood in zijn chaletje gevonden”. Het feit dat Mark nog in leven is, voelt als een enorme opluchting voor de familie. En het goede nieuws is dat zijn moeder inmiddels ook beter is.

Lees ook: Nicol Kremers voelt zich nog steeds onveilig na traumatherapie en relatie met Peter Gillis