B&B Vol Liefde-Thijz heeft een vriendin: 'Ze is veel jonger dan ik'

Media door Alyssa

Heb je het vorige seizoen van B&B Vol Liefde gezien? Dan weet je vast nog hoe Thijz zijn zoektocht naar de ware liefde verliep. Hij had zich opgegeven om de ware te vinden, maar als kijker was het overduidelijk dat hij een flink muurtje optrok bij iedere dame. Zelfs toen het even leek te klikken met Yvonne, duurde het niet lang voordat hij haar alsnog de deur wees. Maar guess what? Het lijkt erop dat er nu wél een vrouw is waarbij Thijz zijn muurtje heeft laten zakken.

Thijz is in love met Katrien

Yep, je leest het goed. Thijz is helemaal in love en heeft een nieuwe girlfriend! Dit nieuws vertelt hij trots in weekblad Weekend. Zijn nieuwe liefje heet Katrien. "Ik kan u melden: er is een vrouw bijgekomen, Katrien. Dat is heel fijn. Maar wel ná B&B Vol Liefde. Dus het is nog niet zo lang, het programma is nog niet zo lang afgelopen", verklapt Thijz. Katrien woont lekker in de buurt van Thijz. Geen gedoe met lange-afstandsrelaties dus! "Dus we kunnen samen boodschappen doen. Nee, ik kwam haar niet in de supermarkt tegen, het was op een dansfeestje in de buurt. We hebben elkaar daar ontmoet en het was gelijk gezellig."

Leeftijd van Katrien

Over Katrien's leeftijd wil Thijz niks loslaten. Beetje mysterieus, hè? "Het is niet netjes om naar de leeftijd van een dame te vragen, haha! Ze is jonger dan ik. Ja, veel jonger. En ik ben 65."

Toekomstplannen van de twee

Oké, ze wonen nog niet samen bij Thijz op de camping, maar dat is wel het plan voor de toekomst. "Uiteindelijk willen we wel samenwonen. Waarom? Omdat je daarmee je leven deelt. Wat je doet, is compromissen sluiten. Iedere keer dat je tegen iets oploopt, kun je daar samen beslissingen over nemen. En je bent veel sterker. Een vrouw heeft kracht en een man heeft kracht. Als je die combineert, ben je veel sterker."

B&B Vol Liefde-deelnemers vinden zelf de liefde

Hoe leuk is het dat Thijz de winter niet alleen hoeft door te brengen! B&B Vol Liefde heeft misschien niet veel koppels voortgebracht, maar verrassend genoeg zijn bijna alle B&B-eigenaren inmiddels niet meer single. Je zou bijna denken dat ze het programma niet eens nodig hadden om de liefde te vinden! Naast Thijz heeft ook Mike een match gevonden en Iris viel na de uitzendingen voor een Griekse adonis (die in Duitsland woont). Mirjam viert aankomende kerst gezellig in Nederland met haar Zuid-Afrikaanse lief, en Albert en Robert Jan hadden al geluk tijdens de show. Alleen Anja en Arno wachten nog op Cupido, maar wie weet wat de toekomst brengt!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'