Naomi deelt update na break-up met Quentin: 'Het is pittig'

Media door Alyssa

Onlangs kwam het droevige nieuws naar buiten dat Naomi en Quentin niet langer meer samen zijn. Dit terwijl de twee pasgeleden nog te zien waren in het Videoland programma Power Couple. Daar leek er geen vuiltje aan de lucht binnen hun relatie en leken de twee zelfs naar elkaar toe te groeien. Toch zou de bom zijn gebarsten tijdens een vakantie op Bali. Naomi vertelt nu via Instagram hoe het op dit moment met haar gaat.

Naomi deelt haar gevoelens over de breuk met Quentin 

Op haar afgeschermde Instagram deelt Naomi met haar volgers hoe ze zich voelt na de relatiebreuk met Q. Ze begint haar bericht met: "Ik voel me momenteel goed! Soms voel ik me ook een beetje leeg door alle veranderingen in één keer of juist gevoelloos. (...) Maar ik merk wel aan mezelf dat ik meer rust heb in mijn hoofd." Hmmm, klinkt alsof onze girl een rollercoaster aan emoties doormaakt. Maar, dat is ook niet gek na zo'n breuk, toch?

Omgaan met liefdesverdriet volgens Naomi

Natuurlijk wordt de influencer gevraagd hoe ze omgaat met het liefdesverdriet wat ze vast ook moet voelen. Naomi's advies: "Hoe ik nu omga met liefdesverdriet is eigenlijk gewoon accepten dat ik alles mag voelen. Verdriet, blijheid, boosheid. Want uit elkaar gaan is altijd moeilijk, ook al ga je goed uit elkaar of met ruzie. Je hebt toch iets gedeeld met elkaar en van elkaar gehouden." Preach it, girl! Het is oké om je even kut te voelen na een break-up. Laat die tranen maar stromen als het moet.

Focus op de mooie momenten

Maar Naomi probeert niet te blijven hangen in het negatieve. Ze zegt: "Zelf probeer ik de mooie momenten te koesteren, want die zijn er ook. Ik denk dat we vaak door ons eigen ego dit gedeelte eventjes vergeten in een break-up." Daarnaast gelooft ze dat "uiteindelijk dit gevoel wel weggaat".

Timing van de breuk

Even een kleine recap: Naomi en Quentin maakten half oktober bekend uit elkaar te zijn. De breuk vond plaats eind september, dit gebeurde tijdens een vakantie op een tropische bestemming. Naomi schreef destijds: "We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk". En dat klinkt alsof er geen hard feelings zijn tussen de twee. Maar goed, een breuk is nooit leuk, zelfs als het in goed overleg gaat.

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'