B&B Vol Liefde-Ammarie eindelijk open over pijnlijk einde met Thijz

Media door Alyssa

Ammarie, de zus van Paul die vorig jaar de liefde vond bij Debbie in Spanje tijdens B&B Vol Liefde, reisde vol goede moed af naar Frankrijk om daar Thijz te ontmoeten. Op het eerste gezicht leken de twee een match made in heaven, maar niets bleek minder waar.

Een veelbelovend begin tijdens B&B Vol Liefde

In het begin leek er nog wel iets moois te bloeien tussen Ammarie en Thijz. Ze hadden het gezellig samen en Ammarie had natuurlijk een streepje voor met haar inside information over het programma. Maar toen kondigde Thijz plots aan dat het beter zou zijn als Ammarie naar een andere camping vertrok. Say what?! In gesprek met Shownieuws vertelt ze nu wat dit met haar deed. "Ik dacht huh? We zijn nog aan het ontdekken of het wat wordt en hebben het toch gezellig samen? Naar een andere camping gaan voelde voor mij niet goed."

De ware aard van Thijz

Na dit bizarre verzoek zag Ammarie een hele andere kant van Thijz. "Daarna zijn er geen twee vrouwen tegelijkertijd meer geweest. Thijz kon dat niet aan. Hij is een gevoelige en kwetsbare man die, zodra iemand te dichtbij komt, een muur optrekt. Hij is heel rigoureus. Het is bij hem ja of nee, er zit niets tussen."

Twee Gezichten

Tijdens de reünie-aflevering deed Thijz zijn bijdrage via een videoverbinding, terwijl de andere deelnemers netjes naar Nederland kwamen. Zijn antwoorden waren vaag en onduidelijk, wat achteraf gezien best grappig was volgens Ammarie: "Ik heb twee Thijzen leren kennen. Aan de ene kant is hij volwassen, en aan de andere kant een klein, recalcitrant jongetje. De ene Thijz was de man waarvan ik meer had willen zien, bij de ander dacht ik: 'Mijn God'."

Lessons learned

Hoewel het avontuur met Thijz niet het sprookjeseinde opleverde waar Ammarie op hoopte, heeft ze ongetwijfeld veel geleerd over zichzelf en wat ze zoekt in een partner. Soms lijkt iemand op het eerste gezicht perfect, maar blijkt dat later toch tegen te vallen. Dat is nou eenmaal part of the game in de zoektocht naar de ware liefde. Wie weet wat de toekomst nog voor Ammarie in petto heeft? Misschien vindt ze haar droomman wel buiten de schijnwerpers van de televisie. Tot die tijd kan ze in ieder geval terugkijken op een bijzondere ervaring tijdens B&B Vol Liefde en een goede story om te vertellen op feestjes. Want zeg nou zelf, niet iedereen kan zeggen dat ze hebben meegedaan aan B&B Vol Liefde!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Ammarie doet een boekje open over Thijz: 'Wil me voorzichtig uitdrukken'