Channah Koerten brengt bezoek aan cosmetisch arts: 'Eindelijk kan het weer'

Media door Alyssa

Channah Koerten, die je misschien wel kent van Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle, heeft weer eens een bezoekje gebracht aan de botoxdokter! De 30-jarige realityster kon niet wachten om van de kleine lijntjes op haar voorhoofd af te komen en deelde haar hele avontuur enthousiast op haar Instagram Story.

Kleine lijntjes, grote impact

Hoewel Channah nog geen diepe rimpels had, merkte ze toch dat er kleine lijntjes in haar voorhoofd begonnen te verschijnen. "Ik wilde mezelf gewoon weer een frisse look geven, snap je?" vertelde Koerten haar volgers. "Tijdens mijn zwangerschap mocht ik natuurlijk niks, dus ik kon niet wachten om eindelijk weer naar de kliniek te gaan!" Het is niet de eerste keer dat Koerten voor een spuitje kiest. In 2022 had ze al eens preventief botox laten prikken. Nu was het volgens haar tijd voor een nieuwe ronde. Ze deelde de beelden van haar behandeling met haar volgers, zodat ze konden zien hoe het eraan toeging.

Meer dan alleen fillers

Maar er speelt meer in Channahs leven dan alleen de strijd tegen rimpels. In de podcast Realitea vertelde ze onlangs over haar ex, Quentin, en zijn nieuwe vriendin: "Ik sta er op dit moment niet voor open dat zij mijn kinderen ontmoet. Eerst moet het zeker zijn dat de relatie echt serieus is. Als mijn kinderen haar ook leuk en lief vinden, dan zou het extra pijnlijk zijn als het uiteindelijk toch niet werkt tussen hen." Fair enough! 

Quentin open over relatie Channah Koerten

Onlangs deed Quentin nog een flinke onthulling over de relatie met zijn baby momma Channah. In gesprek met Fawry vertelde hij dat zijn relatie met zijn ex-vriendin meer zakelijk voelde dan dat het liefdevol was. "Ik zie het nu van buitenaf en denk vaak: we leken wel een soort van bedrijf", zo vertelt Quentin die terugblikt op de tijd met Channah. Volgens de realityster draaide hun relatie vooral om bekendheid. "Ik kan niet zeggen dat het een mooie, liefdevolle relatie was. Maar we hebben wel twee prachtige kinderen samen gekregen."

Echte verliefdheid 

Toch is Quentin blij dat hij Channah heeft ontmoet. "Ik ben blij dat ik haar in mijn leven heb. (...) Zij heeft me ook volwassen gemaakt, dingen anders laten inzien. Maar ik kijk er niet terug op van: dat was een mooie relatie, die we hadden. We hebben een business samen gehad." Dat is in zijn huidige relatie wel anders. "Op Naomi ben ik echt verliefd. Hier merk ik een kinderlijke verliefdheid. Dat heb ik bij haar (Channah Koerten, red.) nooit gehad. Ik hou wel zielsveel van Channah, nog steeds."

Lees ook: Quentin doet een hartstochtelijke bekentenis: 'You saved me'