Bieber of niet? Deze lookalike lijkt sprekend op Justin Bieber

Celebs door Maj

Dubbelganger alert! Veel mensen hebben een dubbelganger ergens rondlopen op deze wereldbol en zo ook de lookalike van Justin Bieber is gespot. De video met de Justin lookalike ging viraal op TikTok en veel fans waren geshockeerd door de gelijkenissen. Ook Hailey - oftewel miss Bieber - was verbaasd door de tweede Justin Bieber. Toch is het geen toeval dat de twee zo erg op elkaar lijken.

De lookalike van Justin Bieber

De lookalike van Justin is gespot in Franse metro. De video gepost door de Franse TikTokker Theo Sauss ging viral op TikTok. Hij lijkt echt als twee druppels water op Justin, zo erg dat het voor veel fans zelfs een beetje creepy wordt. Toch blijkt het geen toeval dat de twee sprekend op elkaar lijken. Er is dus blijkbaar een Franse man die probeert Justin te imiteren en ook echt zijn uiterlijk aanpast op de celeb. Zo heeft hij dezelfde tatttoos, kapsel en probeert hij zijn kledingstijl na te bootsen. De dubbelganger heet Dylan Descloss, op TikTok noemt hij zichzelf dan ook de 'impersonator Justin Bieber'.

Lees ook: 29-jarige powervrouw Jade Connor zegt goodbye tegen haarverf en rockt nu trots haar grijze lokken

De tekst gaat verder onder de TikTok video.

 

@theosauss

De reactie van Hailey Bieber

Ook Hailey Bieber is de video niet ontschoten en heeft zelfs een reactie achtergelaten onder de video. Zo reageert ze onder de video: "I'm scared..." We understand, Hailey. Veel fans twijfelde ook of het de echte Bieber was, maar na een aantal reacties werd al snel duidelijk dat het om de Franse dubbelgang ging. Daarnaast leek het voor veel volgers onwaarschijnlijk dat Justin in een drukke metro zou stappen zonder security om hem heen. Zo reageerden andere TikTokkers zoals de bekende Amanda Rollins met miljoenen volgers: "People who saying that isn't him, I have eyeballs that is indeed him." The Kaplan Twins reageerde: "Why does he looks so tall." Ook JB fans gingen op onderzoek uit en laten een reactie achter in de comments: "Your right that's Justin Bieber check out his tattoos and hands. It's him." of "I've been a belieber for 14 years and I can say that's not him, I had to look twice though." Na een aantal uren speurwerk werd dan ook duidelijk dat het (helaas) niet de enige echte Justin Bieber is.

Lees ook: Rosie (41) en Marcus (51) hebben stricte regels over verlangens en wie de vaat doet in hun relatie