B&B Vol Liefde-Kia onthult eindelijk wat er écht gebeurde tijdens die wilde nacht met Mike

Media door Alyssa

OMG, het was een totale rollercoaster in B&B Vol Liefde! We zagen hoe Kia emotioneel afscheid moest nemen van Mike in Spanje, ondanks de mega connectie die ze leken te hebben. Mike zat helemaal in de put nadat Noor vertrokken was, maar Kia was er voor hem. Toch besloot Mike opeens dat hij Noor wilde terughalen, wat echt als een shock kwam. Zeker omdat Mike, Kia en Robin net een wilde nacht hadden beleefd! Maar wat is er nou echt gebeurd die avond?

Geen geheimen

In een interview met Realitea vertelt Kia alles over die crazy avond. Ze hadden samen een epic feestje met veel wijn en besloten daarna naakt te gaan zwemmen. Kia zegt: "Het was gewoon een avond vol drank en gezelligheid. Uiteindelijk zijn we in de vroege ochtend uitgeput in slaap gevallen, that's it."

Geruchten ontkracht

Hoewel sommige fans denken dat er meer is gebeurd, is Kia daar duidelijk over: "Er is niet gezoend, en er is niets gebeurd. Laat de mensen maar denken wat ze willen, dit is letterlijk hoe het was."

Tranen bij abrupt afscheid

De volgende ochtend, terwijl Kia nog helemaal gebroken was van de intense nacht, kreeg ze te horen dat ze moest vertrekken. Er vloeiden veel tranen bij dit plotselinge afscheid. Kia vertelt hierover: "Het voelde alsof er iets onafgemaakt bleef." Binnen no-time zat ze met Robin alweer in de auto richting het vliegveld. Echt heftig!

Geen fairplay 

Als Kia terugkijkt, heeft ze het gevoel dat ze nooit echt een eerlijke kans heeft gekregen bij Mike. Toch is ze niet boos op hem: "Ik wist dat hij een zware periode doormaakte. Ik kan niet meer van iemand vragen dan hij kan geven. Boos ben ik niet."

Niet veel liefde na B&B Vol Liefde

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde heeft niet bepaald een overvloed aan romantiek opgeleverd. Tot nu toe zijn alleen Robert Jan en Suzanne, en Albert en Joyce nog samen. De rest van de koppels heeft het niet gered, maar gelukkig hoeven de meesten deze winter niet alleen onder een dekentje te Netflixen. Mike heeft buiten het programma de liefde gevonden, al houdt hij de identiteit van zijn gelukkige partner graag voor zichzelf. Ook Iris heeft in Griekenland haar hart verloren aan een Duitse adonis. Volgens haar beleven ze samen veel spannende nachten tussen de lakens, maar dat is wel afhankelijk van wanneer hij in Griekenland is, aangezien ze een latrelatie hebben.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia smeert elke dag roomboter op haar gezicht: dit is waarom