Sprookjesachtige update van Robert Jan uit B&B Vol Liefde: 'Had een betoverend weekend'

Media door Alyssa

Helaas, helaas, de tijd van dagelijks meegluren met de B&B-eigenaren en hun zoektocht naar de ware in B&B Vol Liefde is voorbij. Maar niet getreurd, want er is goed nieuws: Robert Jan en Suzanne zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar!

Suzanne is dol op RJ

Hoewel ze nog niet samenwonen, zoeken de twee elkaar regelmatig op. Cute! Dit zorgt voor de allerliefste Instagram-posts. Suzanne schreef al dat hun liefde "a wrap en a match" is en kan nu eindelijk van de daken schreeuwen hoe gek ze is op haar RJ. Awww.

Betoverd in de highlands

Vandaag is het de beurt aan Robert Jan om zijn liefde opnieuw met de wereld te delen. Op Instagram plaatst hij een reeks schattige foto's van hen samen. Bij de beelden schrijft hij: "Heerlijk, gezellig en betoverend weekend." Hij heeft echt genoten van zijn tijd met Suus in de Schotse Highlands. De twee gingen even samen uitwaaien en genieten van alle lieve reacties die ze hebben gekregen. Kunnen wij een "couple goals" horen?

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Suzanne goes scottish

En check dit: Suzanne lijkt haar stijl helemaal aan te passen aan die van haar Schotse lover. Volgers spotten op de foto's namelijk een Schots ruitje in haar outfit. Robert Jan reageerde lachend in de comments: "Haha zij is om". Zelfs het iconische roze jasje is ingeruild om bij RJ te "blenden". Match made in heaven! 

Spullen achtergelaten

Dat het meer dan goed zit tussen de twee werd al duidelijk in de reünie-aflevering. "We zijn nog bij elkaar en ik denk maar zo dat dit nog een poosje gaat duren!", zei Robert Jan tijdens de B&B Vol Liefde reünie. Suzanne beaamde: "Dat weet ik wel zeker!". Na de opnames bezocht het koppel wat vrienden en nam RJ een kijkje in Suus' Hollandse leven. En er werden ook al spullen achtergelaten in Schotland voor een volgend bezoek. Suzanne: "Dus dat zegt genoeg!" Oeh la la!  Kortom, de liefde spat ervan af bij dit B&B Vol Liefde-stel. Wij houden onze ogen op de (Insta)stories voor meer cute updates. Robert Jan en Suzanne, you go Skoties!

Andere B&B Vol Liefde-koppels

Helaas zijn er dit seizoen niet veel koppels ontstaan. Alleen Albert en Joyce en RJ en Suzanne zijn nog samen. Het werd niks tussen: De besluiteloze Mike en Noor. Anja en Peter, want hij stelde haar toch te weinig vragen... Iris en Jan, die overigens wel BFFs zijn geworden. Arno en Niels en de pijn in Niels zijn ogen zei genoeg. Sad! En ook Thijz bleef alleen achter. Maar goed, we gunnen iedereen het allerbeste en hopen stiekem op nog veel meer liefde in een nieuw seizoen B&B Vol Liefde! En natuurlijk wachten we geduldig af want het kan zijn dat er naast Malgosia en Peter nog een hoop nieuwe kruisbestuiving liefdes ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia nog niet klaar met time of fame: 'Aangemeld als B&B-eigenaar'