Justine Marcella: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Maya Luz

Justine Marcella is een Nederlandse journaliste en koningshuisdeskundige. Dit jaar is ze te zien in het 24ste seizoen van Expeditie Robinson.

Over Justine Marcella

Volledige naam
 Justine (J.C.L.) Marcella
Geboortedatum
12 december 1970 (53 jaar)
Geboorteplaats
Soest
Huidige woonplaats
Haarlem
Relatiestatus
onbekend

Achtergrondinformatie

Justine Marcella is opgegroeid in Soest. Over haar privéleven is vrij weinig bekend. Wat wel bekend is over haar is dat ze twee kinderen heeft genaamd Sam en Sophie.

Jeugd

Justine groeide op in Soest. Van 1984 tot 1989 zat ze op Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven. Hiermee ging ze studeren aan de Hogeschool Rijswijk. Ze studeerde Europese Studies en behaalde hiervoor in 1990 haar propedeuse. Hierna is ze Journalistiek gaan studeren aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Dit rondde ze af in 1995.

Carrière

Justine is een koningshuisdeskundige en journaliste. Ze heeft ook televisiewerk gedaan. Zo was ze journalist voor het programma Blauw Bloed. Daarnaast is ze tegenwoordig regelmatig op tv te zien al koningshuisdeskundige, bijvoorbeeld bij RTL Boulevard. Ze is ook met enige regelmaat te zien bij Shownieuws. Verder heeft Justine meegaan met De Slimste Mens in 2019 en was ze in 2022 een deelnemer bij het Videoland-programma Celebrity Apprentice.

Justine is voornamelijk bekend voor haar werk als hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. Dit heeft zij gedaan van 2012 tot 2022 toen ze werd opgevolgd door Alida Dijk.

Dit jaar is Justine weer op televisie te zien. Ze doet mee aan het 24ste seizoen van Expeditie Robinson. Ze is dit jaar de oudste deelneemster!

Vermogen Justine Marcella

Over het vermogen van Justine Marcella is momenteel niks bekend.

Instagram Justine Marcella

Bekend van

Justine Marcella is voornamelijk bekend van haar werk als koningshuisdeskundige. Ze was tien jaar lang de hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. Daarnaast is ze regelmatig te zien als koningshuisdeskundige bij RTL Boulevard.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Justine Marcella

Wie is de vriend van Justine Marcella?

Justine Marcella is online niet erg open over haar privéleven. Of ze een relatie heeft, is dus onduidelijk. Op Instagram plaatste ze in juli een foto met een man genaamd Pieter Jelle. Of dit haar man of vriend is, is niet bevestigd.

Heeft Justine Marcella kinderen?

Ja, Justine heeft twee kinderen genaamd Sam en Sophie die inmiddels allebei uit huis zijn.

Deed Justine Marcella mee aan De Slimste Mens?

Ja, Justine nam in 2019 deel aan het programma. Ze werd twee keer dagwinnaar en moest de show na vier rondes verlaten.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)