Dit is de naam die Kylie Jenner eerst had voor haar kindje Aire

Celebs door Maya Luz

De perfecte naam verzinnen voor je kind is niet altijd even makkelijk. Dit merkte Kylie Jenner ook toen ze haar jongste zoontje, Aire, een naam moest geven. Voordat ze besloot om hem Aire te noemen, had ze andere namen in gedachte.

Lees ook: Dit moet je zien: Khloé Kardashian draagt jeans als handdoek

Wolf, Aire of...

Kylie Jenner deed recentelijk wat interessante onthullingen in een interview met Britsh Vogue. Zo vertelde ze dat zij en haar ex Travis Scott een hoop verschillende namen hadden die ze aan hun zoontje Aire hadden kunnen geven. Hij is inmiddels twee jaar oud en werd geboren in 2022. Jenner vertelde dat haar twee zwangerschappen haar allebei op verschillende manieren beïnvloedde. Aire is haar tweede kindje, haar eerste kind, Stormi, is inmiddels zes jaar oud. “Probably with my son it was major baby blues, so I was just so emotional over things that I probably wouldn’t be that emotional about." De reality-ster legde uit dat ze dagelijks in tranen aan de telefoon hing met haar moeder omdat ze maar geen knoop door kon hakken over de naam van haar baby. "Now my advice to all my friends having children is pick the name before, because when the hormones hit you can’t make decisions. You can’t.” Nadat Aire geboren was voelde Kylie zich erg slecht omdat ze hem maar geen naam kon geven. "I felt like such a failure that I couldn't name him."

Maar welke namen gingen de uiteindelijke naam, Aire, dan voor? Een van de eerste namen die haar zoontje kreeg was Knight. Dit bleek achteraf de favoriete naam voor de baby te zijn van dochtertje Stormi. Na de geboorte had Kylie gepost over dat de naam van haar kindje Wolf zou zijn. Maar een maand na zijn geboorte was zijn naam alweer veranderd. Kylie realiseerde zich namelijk dat de naam niet bij de persoonlijkheid van haar zoontje paste.

Co-ouderschap met Travis Scott

Travis Scott en Kylie Jenner zijn al een tijdje geen koppel meer. Kylie is momenteel aan het daten met acteur Timothée Chalamet. Maar aangezien Scott de vader is van zowel Aire als Stormi, is er nog sprake van co-ouderschap. In het interview met British Vogue vertelde de 'Keeping up with the Kardashians' ster hoe ze dit ervaart. Ze legde uit dat wanneer Kylie zelf niet thuis is, bijvoorbeeld wanneer ze in het buitenland is voor een evenement, dat de kinderen dan bij hun vader zijn. De kinderen brengen dus een gedeelte van hun tijd door in California, waar Kylie woont, en een gedeelte in Texas, waar Travis woont.