Dit moet je zien: Khloé Kardashian draagt jeans als handdoek

Celebs door Maya Luz

De Kardashians zijn echte zakenvrouwen. De familie heeft verschillende bedrijven die te maken hebben met beauty, mode en zelfs alcohol. Khloé is ook zeker niet vies van meewerken aan een campagne om haar jeans merk te promoten. En dat deed ze in een wel heel bijzondere look.

Lees ook: Oei.. 'billen-vergrotende pillen' van Selma Omari krijgt bakken met kritiek

Jeans of een handdoek?

De Kardashians zijn niet alleen echte zakenvrouwen maar ook trendsetters als het op mode aankomt. De zussen maken regelmatig unieke fashion statements die het beginpunt worden van grote trends. Zo zouden we misschien nooit massaal biker shorts zijn gaan dragen zonder de invloed van Kim Kardashian. Ook zus Khloé is een echte mode dame. Khloé Kardashian is de trotse eigenaar van het modemerk Good American. Dit merk verkoopt denim items zoals jeans en spijkerjasjes. Voor een recente campagne voor haar merk, stond de Kardashian zus zelf model. Maar hoe maak je een spijkerbroek campagne nou eigenlijk bijzonder. Nou, door een spijkerjasje op je hoofd te dragen als een handdoek. Door deze look van Khloé lijkt spijkerstof toch iets breder inzetbaar te zijn dan we dachten. In combinatie met de spijkerhanddoek droeg ze jeans van haar merk en een gilet van spijkerstof met een diepe neklijn. Het gilet had een sluiting met haakjes in het midden en de jeans waren mid-rise en hadden wijde pijpen. Hiermee gaf Khloé haar outfit een' Canadian tuxedo' vibe.

Meer op Instagram

De foto's van Kardashian werden geschoten door fotograaf Greg Swales. En de foto's met de interessante styling van de jeans als handdoek is niet het enige beeld dat we van hem kregen. Zo poseerde Kardashian ook topless met een spijkerjasje als cover-up. Hier liet ze haar haar wel los. Een jasje dragen zonder beha eronder is een fashion statement dat we tegenwoordig wel vaker zien. Op deze manier pakte Khloé het dus net even anders aan. En wat ons betreft is de look erg chic. De foto's die Khloé liet maken voor haar merk zijn dus simpel maar effectief. Je hoeft in ieder geval niet te twijfelen over wat ze nou precies probeert te verkopen.

Wil je de look voor jezelf namaken? Dat kan! Alle items die Khloé draagt in de campagne zijn te verkrijgen op de website van Good American. Het bedrijf verkoopt haar producten tegenwoordig gelukkig ook in Europa en dus ook in Nederland. Wie weet zien we straks iedereen wel rondlopen met jeans in hun haar!