Oei.. 'billen-vergrotende pillen' van Selma Omari krijgt bakken met kritiek

Media door Zita

Pillen die je billen groter maken, het klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het misschien ook wel. Toch heeft Selma Omari deze ‘peach plump’ pillen onder de aandacht gebracht, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. Sterker nog, Selma ontvangt bakken met kritiek op de pillen. Oei..

Disclaimer: neem nooit zonder professioneel advies supplementen in. Vraag altijd advies aan en professional of je huisarts als je supplementen wil innemen met een bepaald doel en neem niks klakkeloos over van internet. 

Billen-vergrotende pillen Selma Omari

Selma vertelt dat ze sinds haar zwangerschap is afgevallen en de ‘plump’ in haar billen is verloren. Influencer Selma Omari wil andere vrouwen helpen om grotere billen te krijgen. Lief, zou je denken. Meestal doe je dit door meer te sporten en te letten op je voeding, maar Selma prijst het aan op een andere manier, namelijk met pillen. Hmm.. Volgens haar zou dit écht werken en zou het een 100% natuurlijk product zijn. Ze claimt dat ze al na drie weken resultaat zag. Daarnaast beweert ze dat de pillen je helpen om je darmgezondheid op peil te houden, je menstruatiecyclus reguleren en bij het bevorderen van je spijsvertering.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Selma Omari billen voor pillen

Slechte recensies

Daar waar Selma zo enthousiast is over die pillen, zijn andere mensen dat niet. Dit zogenaamde wondermiddel krijgt namelijk bakken met kritiek. Niet alleen om de werking, maar ook om het bedrag. Je betaalt namelijk €429,99 voor een potje. OMG! Inmiddels is het product dan ook uit de webwinkel gehaald na de lading negativiteit. Een koper schrijft: “: “Blijf uit de buurt van dit bedrijf” en een ander waarschuwt met “Trap er niet in!” Selma had ook in haar story over de pillen gepost, maar ook die story heeft zij verwijderd.

Lees ook: Jaimie Vaes wil gaan voor 'natuurlijke aanpak': 'Fillers geven mij een ploffig gezicht'

Meer kritiek om Selma Omari

Naast dat Selma als influencer een carrière heeft, is Selma ook af en toe te zien op TV. Zo was zij te zien in de tv-programma's De Verraders en Moslims Zoals wij. Ook kreeg zij vorig jaar haar eigen mini-docu genaamd Selma: Op Mijn Manier.  Het is overigens niet de eerste keer dat Selma met veel negativiteit in de media komt. Eerder deed zij mee aan het programma ‘De Verraders’ waar zij nogal fel in discussie ging met andere kandidaten.