Kijk in de peperdure garderobe van voetballer Jude Bellingham

Celebs door Anjali

Jude Bellingham is razend populair: bij vrouwen om zijn looks, en bij mannen om zijn voetbaltechenieken. Hoewel hij pas 21 jaar is, hoort hij nu al bij de grootverdieners. En dat is te zien aan zijn garderobe.

Jude Bellingham

De Engelse stervoetballer van Real Madrid is pas 21 jaar oud, maar heeft nu al een carrière opgebouwd. Nadat Jude Bellingham begon bij Birmingham City in 2019, speelde hij later drie seizoenen bij Borussia Dortmund. Sinds dit seizoen maakte hij de overstap naar Real Madrid voor ruim 100 miljoen euro. Niet alleen dat, Jude voetbalt ook nog eens voor het Engelse elftal. Tijdens het EK in Duitsland dit jaar werd hij benoemd tot Speler van de Wedstrijd in twee wedstrijden door de UEFA.

De garderobe

Hoewel hij dus pas 21 jaar oud is, straalt de voetballer volgens modejournalist Josine Droogendijk 'senioriteit uit, zowel op het veld als op de rode loper'. Op het Ballon d'Or-gala in 2023, waar Messi zijn achtste gouden bal in ontvangst mocht nemen, straalde Jude in een double-breasted tuxedo. 'Hij straalde klassieke elegantie uit', met parelknopen en een moderne twist aan de onderkleding: een flarebroek met een ingestreken vouw.

Uitgesproken stijl

Bij de uitreiking van de Lareus World Sports Awards haalde hij opnieuw zijn beste pak uit de kast, deze keer een double-breasted jasje met peak revers, zoals je kunt zien op de afbeelding bovenaan dit artikel. Dit jasje droeg hij in combinatie met een wit overhemend met een zwarte bies, een wijde broek en een parelbroche met een kettind eraan. We kunnen goed zien dat Jude Bellingham niet bang is om risico's te nemen, niet alleen op het voetbalveld, maar ook in de mode. Hij weet namelijk precies wat er nodig is om een gedurfde en uitgesproken, maar toch elegante en unieke outfit bij elkaar te vinden, of hij heeft een hele goede stylist gevonden.

Pyjama

Deze pakken zijn beide heel erg mooi, maar de meest onvergetelijke outfit van Jude Bellingham zal toch de pyjama zijn, waarmee hij werd gespot tijdens de eerste Louis Vuitton-show van creatief directeur Pharrel Williams. De pyjama kon goed gezien worden, want Jude zat op de eerste rij in een zwart pyjama-pak met grote zichtbare logo's. Hoe duur deze pyjama was? Ongeveer zo'n 7.100 euro.

Merken

Een ander merk - naast Louis Vuitton - dat Jude vaak draagt is Gucci. Onlangs poseerde hij nog in allerlei verschillende sets van Adidas x Gucci. Grote en dure merken zijn dus wel waar Jude Bellingham graag voor gaat. Wij snappen het wel, als je zoveel geld verdient!