Dit nummer wil Adele nooit meer hoeven zingen

Celebs door Maya Luz

Zouden artiesten naast favorieten ook minst favoriete nummers in hun discografie hebben? Adele blijkbaar wel. Tijdens een concert in het Duitse München kondigde ze aan dat ze een van haar oudste hits nooit meer wil zingen. Dit is waarom.

Lees ook: Love is in the air! Is Lady Gaga verloofd?

Adele neemt afscheid van een oude hit in München

Adele begon op twee augustus met haar eerste concert in een reeks van tien shows in het Duitse München. Hier treed ze iedere avond op voor maar liefst 75.000 fans. Deze fans werden tijdens de eerste show verrast met het nieuws dat de zangeres na deze shows in Duitsland nooit meer haar nummer 'Chasing Pavements' live wil zingen. Tijdens haar concert legde ze uit dat ze vindt dat ze in het nummer klinkt alsof ze negentien is, wat ze ook was toen ze het nummer uitbracht in 2008. Het voelt voor haar alsof ze weer negentien is wanneer ze het nummer zingt, en dat is iets wat haar irriteert. “The reason I don’t sing this song very often, and I shan’t sing it again after this Munich residency, is because the way I pronounced the words in this song when I was 19 years old, I sound like I’m 19 years old.” De zangeres is momenteel 36 en is heeft dus geen nostalgische gevoelens bij het nummer uit 2008. “But I’m going to do it for you because I love you, and again the Germans have always been very, very loving to me. But I’m only going to do it if you do it with me.” Voor de shows in München had Adele het nummer voor het laatst gezongen in 2017.

Vaarwel Chasing Pavements

'Chasing Pavements' was een van Adele haar vroegste hits. Het nummer was de debut single van haar album 19 en kwam uit in januari van 2008. Het nummer bereikte nummer twee op de Britse hitlijsten en de videoclip was in 2008 genomineerd voor een MTV Video Music Award. Tijdens haar show in München keek Adele wel met veel nostalgie terug op haar nummer 'Someone Like You'. De zangeres werd emotioneel toen ze het nummer zong en vertelde fans dat dit nummer haar leven heeft veranderd. “I wish someone would’ve told me that when I was 21, that people are going to sing this song someday.”

Van Las Vegas naar München

Eerder dit jaar sloot Adele haar residency af in het Amerikaanse Las Vegas. In januari van dit jaar kondigde ze haar reeks shows in München aan. “I couldn’t think of a more wonderful way to spend my summer and end this beautiful phase of my life and career with shows closer to home during such an exciting summer,” schreef ze in een statement. Deze sloot ze heel toepasselijk af met: "Guten tag babes."