Blake Lively noemt Ryan Reynolds de meest romantische man op de planeet

Celebs door Juliët

Als we het hebben over een van de meest geliefde koppels van Hollywood, dan zijn het wel Blake Lively en Ryan Reynolds. In 2011 begonnen met daten en ongeveer een jaar later trouwden ze. Eerst vrienden en door de chemie werden ze meer dan dat. Hoe is het nu met het stel? Lees gauw verder.

 

Blake Lively en Ryan Reynolds

Blake en Ryan hebben elkaar voor het eerst op de set van Green Lantern in 2011 ontmoet. De twee speelden in deze superheldenfilm. Hoewel de film geen groot succes was, ontstond er iets veel mooiers, namelijk een vriendschap die ontwikkelde tot een romantische relatie. Het stel trouwde op 9 september 2012. Nu meer dan tien jaar later zijn ze nog steeds gelukkig getrouwd en zijn ze trotse ouders van vier kindjes.

De relatie van Blake en Ryan staat bekend om hun speelse en humoristische interactie op sociale media. Beiden hebben ze een scherp gevoel voor humor en delen ze regelmatig grappige en liefdevolle posts over elkaar. Ze worden dan ook niet voor niets gezien als een van de meest down-to-earth koppels. Ondanks hun drukke carrières, nemen ze altijd voor elkaar om samen te zijn met hun gezin. Het gezinsleven lijkt een centrale rol te spelen in hun dagelijks leven. Samen maken ze veel wandelingen, gaan ze op vakanties en doen ze allerlei gezinsactiviteiten.

 

Open boekje

Tijdens de Further Ado-show doet Blake een boekje open over hoe zij de balans in hun relatie weten te behouden. Dat heeft namelijk alles te maken met een belangrijke afspraak die ze aan het begin van hun relatie hebben gemaakt. De twee zouden nooit tegelijk aan het werk gaan, zodat ze altijd prioriteit kunnen geven aan hun privéleven. Toch bleek het niet altijd even makkelijk te zijn om de balans te vinden. Vooral tijdens de opnames van Gossip Girl, dit was zes jaar van haar leven en soms schoten ze drie afleveringen tegelijk. Dit betekende dat ze hard aan het werk moesten voor hun relatie, wanneer ze niet aan het werk waren.

In 2010 vertelde Ryan over het geheim van hun succesvolle huwelijk. Ze reizen altijd overal samen heen. Dit vinden ze fijn. Zo kunnen ze in ieder geval genoeg tijd aan elkaar besteden en kunnen ze daarnaast ook nog eens volop genieten van hun kinderen. De twee zijn na tien jaar nog steeds stapelgek op elkaar en Blake noemt haar man dan ook niet voor niets de meest romantische man op de planeet.