Is Sabrina Carpenter weer single?

Celebs door Maya Luz

Sabrina Carpenter heeft momenteel een groot jaar. Haar liedjes 'Espresso' en 'Please Please Please' zijn enorme hits. Haar vriendje en acteur Barry Keoghan speelde recent nog mee in haar videoclip. Maar is er trouble in paradise?

Lees ook: Wanneer komt Reputation Taylor's Version?

Sabrina Carpenter laat fans schrikken

Sabrina Carpenter is sinds dit jaar (zover we weten) aan het daten met acteur Barry Keoghan. Hem ken je waarschijnlijk van de film Saltburn die vorig jaar een enorme hit was op Netflix. De twee worden regelmatig samen gespot. Hij komt haar aanmoedingen tijdens optredens, ze zijn samen naar het Met Gala geweest en hij speelde zelfs mee in de videoclip voor haar meest recente hit 'Please Please Please'. Het lijkt dus alsof het dik aan is tussen de twee sterren.

Toch liet Sabrina het internet even schrikken. Vorige week plaatste ze een TikTok met de tekst: 'me saying goodbye to him bc i wasn't his #1 streamed artist.' In de video maakt Sabrina verschillende gebaren die je waarschijnlijk zou gebruiken als je afscheid van iemand neemt. In de reacties onder de video speculeren fans over of Sabrina het hier over Barry heeft. Zo schrijft een TikTokgebruiker: "Barry when I catch you..." Een andere gebruiker schreef: "me saying goodbye to him 'cause he chose a cappucino over that me espresso." Uit de reacties blijkt dat een gedeelte van de mensen het bericht van Sabrina serieus nemen, maar over het algemeen lijken mensen de grap te snappen. Wat ons betreft is Sabrina dus zeker nog steeds bezet, alleen moet Barry wat vaker naar de muziek van zijn vriendin luisteren.... Dat zou gelukkig geen straf voor hem moeten zijn.

@sabrinacarpenter

Sabrina en Barry

Sabrina Carpenter en Barry Keoghan zijn al een aantal maanden officieel een stel. In december van vorig jaar werden ze voor het eerst samen gespot op een romantische date in Los Angeles. In januari van dit jaar gingen er geruchten dat Sabrina Barry's date zou zijn geweest voor de Golden Globes. Twee dagen later kondigde Barry aan in een interview met GQ dat hij niet meer samen was met zijn ex-vriendin en de moeder van zijn kind. En niet veel later worden Sabrina en Barry zoenend gespot. Sindsdien zijn de twee vrij open over hun relatie. Barry reageert onder haar Instagram posts en komt met haar mee naar shows. En ja, meespelen in een videoclip van je vriendin is wel een hele duidelijke hard launch!