Wanneer komt Reputation Taylor's Version?

Celebs door Maya Luz

Taylor Swift heeft momenteel een piek bereikt in haar carrière. Ze is bezig met de grootste tour ooit, de Eras Tour, en ze heeft in april een nieuw album uitgebracht, The Tortured Poets Department. Wat wil je als fan nog meer? Nou, Reputation Taylor's Version! Dit weten we al over wanneer we hem kunnen verwachten.

Lees ook: Zo stel jij jouw outfit samen voor de Eras tour

Wat is Taylor's Version?

Oké, als je geen Swiftie bent is het concept van Taylor's Version misschien nog een beetje vaag. Want het album Reputation bestaat natuurlijk al een tijdje. Dit album kwam uit in 2017. Waarom wachten we dan op een nieuwe versie? Taylor Swift is sinds 2021 bezig met het opnieuw uitbrengen van haar muziek, haar eerste zes albums om precies te zijn. Dit heeft te maken met het feit dat haar oude label haar muziek heeft doorverkocht zonder haar inspraak. Taylor's eerste zes albums zijn daardoor niet meer van haarzelf. De rechten voor het gebruik van de muziek kan ze niet meer terugkrijgen. Daarnaast is haar muziek verkocht aan iemand met wie Taylor al een lange tijd geen fijne band heeft: Scooter Braun. Om zelf de eigenaar van haar muziek te kunnen zijn, heeft Taylor ervoor gekozen om de zes albums opnieuw op te nemen en uit te brengen. Vier van de zes albums hebben al een Taylor's Version: 1989, Red, Fearless en Speak Now. We missen dus nog enkel Reputation en Taylor Swift, haar eerste album. En fans kunnen niet wachten tot ze Reputation Taylor's Version kunnen beluisteren.

@caitpatton

Waar blijft Reputation Taylor's Version?

Onder Swifties duiken er wekelijks (of zelfs dagelijks) nieuwe theorieën op die claimen te voorspellen wanneer Taylor haar volgende rerecord uit zal brengen. Afgelopen weekend waren fans ervan overtuigd dat ze de release zou aankondigen tijdens haar concert in Polen, maar tot hun teleurstelling is er niks gebeurd. Fans halen overal clues vandaan die zouden moeten bewijzen dat Reputation eraan komt. Zo heeft Taylor alle nummers van het album al een keer gezongen als surprise song, behalve I Did Something Bad. Zou ze dit nummer dan gaan gebruiken voor haar announcement show? Dat Reputation de volgende rerecord is, dat heeft Taylor zelf wel duidelijk gemaakt. Zo zei ze in haar interview met Time Magazine voor Person of the Year dat de vault tracks voor Reputation 'fire' zijn.

Verder zijn er veel Swifties die de getallen die Taylor noemt gebruiken om de code te kraken. Een ding is zeker: Swifties weten overal easter eggs te vinden, of ze er nou echt zijn of niet. De meest populaire theorie van dit moment is dat de aankondiging zal komen tijdens de shows in Wembley Stadium in London. Zal het echt gaan gebeuren? Dat is een kwestie van afwachten.

@fangirl_123456